Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου 2020, 21:59

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτήν την ώρα (Novasports 2HD) στο «Παλάου Μπλαουγκράνα» ο αγώνας του Παναθηναϊκού κόντρα στην Μπαρτσελόνα, για την 4η αγωνιστική της Euroleague.

Το έργο των «πράσινων» είναι φυσικά αρκετά δύσκολο, ωστόσο είναι αποφασισμένοι να παλέψουν μέχρις για να πετύχουν τη δεύτερη εκτός έδρας νίκη τους στη διοργάνωση.

Αναμφίβολα πρόσωπο του αγώνα είναι ο Νικ Καλάθης, ο οποίος μετά από οκτώ χρόνια αντιμετωπίζει την ομάδα που τον ανέδειξε.

Οι δύο «μονομάχοι» έχουν βρεθεί αντιμέτωποι 36 φορές, εκ των οποίων η Μπάρτσα έχει επικρατήσει 23 και οι «πράσινοι» 13. Πέρυσι οι Καταλανοί είχαν σημειώσει δύο νίκες απέναντι στον Παναθηναϊκό. Στη Βαρκελώνη είχαν επικρατήσει με 98-86 και στην Αθήνα με 92-81.

Το «τριφύλλι»  τη Βιλερμπάν, είναι πιο ξεκούραστο, αλλά άπαντες θα πρέπει να μοχθήσουν για να νικήσουν την ενισχυμένη φέτος Μπαρτσελόνα.

Οι «πράσινοι», οι οποίοι δεν αγωνίστηκαν την Τρίτη καθώς δεν διεξήχθη το παιχνίδι τους με τη Βιλερμπάν, έχουν παραταχθεί στο αποψινό ματς χωρίς τον Λευτέρη Μποχωρίδη και τον Ίαν Βουγιούκα, ενώ ως γνωστόν ο Πιερ Τζάκσον αποτελεί ήδη παρελθόν για το τριφύλλι.

Στον αντίπαλο ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους δεν έχει στη διάθεσή του τον Νίκολα Μίροτιτς, που διαγνώστηκε με κορωνοϊό, ενώ νοκ-άουτ τέθηκε και ο Κλαβέρ, λόγω τραυματισμού στο πέλμα.

Διαιτητές του αγώνα είναι οι Λουίτζι Λαμόνικα (Ιταλία), Όλεγκς Λάτισεβς (Λετονία) και Γκίτις Βίλιους (Λιθουανία).


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου 2020, 21:59

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΒόλος,συνέδριο πνευμονολογίας ,για εμβόλιο κορωνο’ι’ού:Ζήσε Ιούνη να φας…………..σιτάρι.
Επόμενο άρθροΔείτε τα επιτόκια των στεγαστικών στις ΗΠΑ και… μην κάνετε συγκρίσεις