Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 18 Οκτωβρίου 2020, 19:43

Στις 20.30 (Novasports 1) θα ξεκινήσει η μονομαχία της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ, οι οποίοι θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στο Ολυμπιακό Στάδιο, στο μεγάλο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Οι δύο ομάδες λίγες ημέρες πριν τους αγώνες τους με τις Μπράγκα και Ομόνοια, αντίστοιχα, για την πρεμιέρα των ομίλων του UEFA Europa League (22/10) θα προσπαθήσουν να πάρουν τη νίκη, προκειμένου να προσθέσουν ακόμη ένα τρίποντο στη μάχη που δίνουν για τον τίτλο.

Οι «κιτρινόμαυροι» θα παραταχθούν με επτά απουσίες απέναντι στον ΠΑΟΚ, ωστόσο είναι αποφασισμένοι να παλέψουν απέναντι στους «ασπρόμαυρους», που έχουν κι αυτοί τις δικές τους απώλειες.

Ο Μάσιμο Καρέρα δεν μπορεί να υπολογίζει στο ντέρμπι των «δικεφάλων» στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Μάνταλου, των τραυματιών Μπακάκη, Γκαρσία, Σιμόες, Ινσούα αλλά και στους ανέτοιμους Σιμάνσκι, Γαλανόπουλο.

Από την πλευρά της η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα, θα παραταχτεί απέναντι στους «κιτρινόμαυρους», χωρίς τον τραυματία Ελ Καντουρί, τον Κρέσπο, αλλά και τον Μουργκ που έμεινε εκτός αποστολής καθώς είναι ανέτοιμος. Αντίθετα σε αυτή έπειτα από μεγάλο χρονικό διάστημα επιστρέφει ο Αουγκούστο.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

ΑΕΚ: Τσιντώντας, Τσιγκρίνσκι, Χνιντ, Νεντελτσιάρου, Παουλίνιο, Κρίστιτσιτς, Σακχόφ, Μιτάι, Τάνκοβιτς, Ανσαριφάρντ, Λιβάγια.

ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς, Βαρέλα, Μιχαϊλίδης, Ίνγκανσον, Γιαννουύλης, Λέο Μάτος, Εσίτι, Σβαμπ, Τζόλης, Α. Ζίβκοβιτς, Τσόλακ

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΝύχτα τρόμου στο Πικέρμι – ert.gr
Επόμενο άρθροΑυτοψία στο νέο σπίτι της ΑΕΚ στη Ν. Φιλαδέλφεια