Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2020, 20:45

Στις 22.00 (Cosmote Sport 2) θα ξεκινήσει στο «Ντραγκάο» ο αγώνας του Ολυμπιακού με αντίπαλο την Πόρτο, για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Οι Πειραιώτες, μετά τη σπουδαία νίκη (1-0) επί της Μαρσέιγ, στην πρεμιέρα της εφετινής διοργάνωσης, φιλοδοξούν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα στο «άντρο» των «δράκων», στην προσπάθεια που καταβάλλουν για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα παραταχθούν στο εν λόγω ματς χωρίς τους Καμαρά, Μπα και Σουντανί, οι οποίοι βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό και έμειναν στην Αθήνα.

Τη θέση του Μπα στο κέντρο της «ερυθρόλευκης» άμυνας ως παρτενέρ θα πάρει ο Παπέ Αμπού Σισέ,

Από εκεί και πέρα, ο Σα θα πάρει θέση κάτω από τα γκολπόστ του Ολυμπιακού, στην επιστροφή του στο «Ντραγκάο» ως αντίπαλος αυτή τη φορά της Πόρτο, ενώ οι Ραφίνια-Χολέμπας θα βρίσκονται στα δύο άκρα της άμυνας.

Στον άξονα θα ξεκινήσει ο Εμβιλά με τον Μπουχαλάκη, έχοντας μπροστά τους τον Βαλμπουενά. Οι Ραντζέλοβιτς και Μασούρας θα είναι στα «φτερά» της επίθεσης, με τον Ελ Αραμπί στην κορυφή.

Στην αποστολή του Ολυμπιακού έχει συμπεριληφθεί και ο Μπρούμα, που αναμένεται να «μπει» σιγά-σιγά στο ροτέισον των «ερυθρόλευκων».

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού:: Σα – Ραφίνια, Σεμέντο, Σισέ, Χολέμπας – Εμβιλά, Μπουχαλάκης – Μασούρας, Βαλμπουενά, Ραντζέλοβιτς – Ελ Αραμπί.


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2020, 20:49

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΑνακοίνωση του ΣΕΓΑΣ κατά του Αυγενάκη
Επόμενο άρθροΞεκινάει η δεύτερη ψηφιακή μετάβαση για τη δημόσια και ιδιωτική τηλεόραση