Έντονη αντιπαράθεση κυβέρνησης-ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη και τη φωτογραφία -όπου εμφανίζεται να τρώει με φιλικά του πρόσωπα, εν μέσω lockdown. Με τις αντιδράσεις να είναι μεγάλες και στο εσωτερικό του κόμματος, ο κ. Πολάκης θα συναντήσει αύριο για εξηγήσεις την Όλγα Γεροβασίλη και τον Δημήτρη Τζανακόπουλο, μέλη της Επιτροπής Δεοντολογίας του ΣΥΡΙΖΑ.

Εξηγήσεις θα κληθεί να δώσει στην Επιτροπή δεοντολογίας του ΣΥΡΙΖΑ ο Παύλος Πολάκης μετά την ανάρτησή του στο Facebook που προκάλεσε ποικίλα σχόλια και έφερε σε δύσκολη θέση την αξιωματική αντιπολίτευση.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Όλγα Γεροβασίλη και ο Δημήτρης Τζαννακόπουλος κάλεσαν τον πρώην αναπληρωτή υπουργό αύριο το πρωί στην Κουμουνδούρου για να συζητήσουν το ζήτημα που προέκυψε.

Η κίνηση του Παύλου Πολάκη να δημοσιεύσει στο Facebook φωτογραφία από φαγοπότι με φίλους του στα Χανιά εν μέσω lockdown δημιούργησε αντιδράσεις και έδωσε στη Ν.Δ. το πάτημα να επιχειρήσει να αλλάξει την ατζέντα εξαπολύοντας επίθεση στον ίδιο και στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

Σχολιάζοντας την τοποθέτηση του κ. Τσίπρα η ΝΔ αναφέρει: «Αν κάτι συγκρατήσαμε από την ασυνάρτητη συνέντευξη του κ. Τσίπρα είναι η πλήρης κάλυψη στον κ. Πολάκη», αναφέρει σε σχόλιό της η ΝΔ. Και επισημαίνει: «Δεν τον ενόχλησε η παράνομη πράξη αλλά η δημοσιοποίησή της. Και αφού δεν την καταδικάζει, την καλύπτει. «Παρανομείτε αλλά στα κρυφά», λέει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τη στιγμή που η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών δείχνει υπευθυνότητα. Αυτός ήταν πάντα. Και μένει πάντα ίδιος και ανεύθυνος».

Σχετικά ερωτηθείς, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης (στο STAR), ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης παραδέχθηκε ότι είναι μία αρνητική εικόνα, αλλά πρόσθεσε ότι πρόκειται για μία παρουσία (του κ. Πολάκη) σε μία φιλική οικογένεια και ενώ είχε υποβληθεί σε τεστ για τον κορονοϊό πριν από μερικές ώρες.

«Η συμμετοχή του στο γεύμα αφού είχε κάνει το τεστ δεν είναι αρνητικό, το αρνητικό είναι η διαφήμιση, γιατί μπορεί να εκληφθεί ως προτροπή στους πολίτες… Υπάρχει κίνδυνος να υπάρξει από μεγάλο μέρος της κοινωνίας χαλαρότητα απέναντι στα μέτρα», σχολίασε ο κ. Τσίπρας.

Ο Παύλος Πολάκης, μετά την αρνητική δημοσιότητα που πήρε η ανάρτησή του, ενημέρωσε πως είναι με τεστ Pcr αρνητικός για τον κορονοϊό και επιτέθηκε «στα τρολ» που «κάνουν φασαρία για να καλύψουν την αισχρή αποτυχία της διαχείρισης του Μητσοτάκη για την πανδημία».

Μοιράσου το άρθρο:

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΑ. Κοτανίδου: Εξαιρετικά χαμηλή η θνητότητα στις ΜΕΘ από Covid-19
Επόμενο άρθροΑναστέλλονται έως 30 Νοεμβρίου οι εξετάσεις οδήγησης