Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 14 Νοεμβρίου 2020, 00:08

Στο γεγονός πως η Αναντολού Εφές… ξόρκισε τον κακό δαίμονά της, τον Παναθηναϊκό, μέσα στο ΟΑΚΑ, αναφέρθηκε ο προπονητής της, Εργκίν Αταμάν, στη συνέντευξη Τύπου, μετά τη νίκη με 77-80, επί των «πρασίνων», για την 8η αγωνιστική της Euroleague.

«Είναι μία πολύ σημαντική νίκη για εμάς, είναι η πρώτη μετά από 14 χρόνια εδώ. Πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα μου,» είπε συγκεκριμένα ο προπονητής της ομάδας της Κωνσταντινούπολης. Ο Τούρκος προπονητής αναφέρθηκε και στη θετική επίδραση που είχε στον αμυντικό τομέα η είσοδος του Μπαλμπάι για την Εφές, απένειμε εύσημα στον Μίτσιτς για τους 33 πόντους του, αλλά τόνισε πως στην επίθεση έλλειψαν οι Σέιν Λάρκιν και Ροντρίγκ Μπομπουά (τραυματίστηκε μετά από 1 λεπτό και 9΄΄ συμμετοχής στην 1η περίοδο).

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Νομίζω πως βελτιωθήκαμε στην άμυνα μετά την είσοδο του Μπαλμπάι. Στην αρχή είχαμε προβλήματα στην “pick ‘n’ roll” άμυνα, δεχτήκαμε πόντους από τον Παπαπέτρου. Στην επίθεση έλειπε ο Λάρκιν, χτύπησε ο Μπομπουά.

Ο Μίτσιτς έκανε καταπληκτική δουλειά, είχαμε τρεις ψηλούς και έπρεπε να κάνουμε συγκεκριμένο “rotation”. Είναι μία πολύ σημαντική νίκη για εμάς, είναι η πρώτη μετά από 14 χρόνια εδώ. Πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα μου», τόνισε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου ο Τούρκος τεχνικός και πρόσθεσε:

«Αποκτήσαμε εμπειρία από πέρυσι, είχαμε σταθερά απουσίες. Κάναμε εξαιρετική σεζόν όμως. Έχουμε την εμπειρία και δεν τα παρατάμε ποτέ. Σίγουρα είναι πιο άνετο να παίζουμε με όλους τους παίκτες μας, αλλά είμαστε δυνατοί πνευματικά».


Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 14 Νοεμβρίου 2020, 00:08

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΘετικός στον κορωνοϊό παίκτης της Λαμίας
Επόμενο άρθροΠόσο μειώνεται ο φόρος και ποιες είναι προϋποθέσεις