Το click away είναι μία μέθοδος που ήδη εφαρμόζεται σε άλλες χώρες, με την οποία εξυπηρετούνται οι καταναλωτές χωρίς να μπαίνουν στα καταστήματα, ανέφερε ο ΓΓ Προστασίας του Καταναλωτή Πάνος Σταμπουλίδης, μιλώντας στην εκπομπή της ΕΡΤ1 «Συνδέσεις». Όπως είπε, υπάρχουν καταστήματα που λειτουργούν παράνομα.

Όταν πλέον ανοίξουν τα φυσικά καταστήματα, θα δοθεί η δυνατότητα στις επιχειρήσεις κάποιος να μπορεί να πληρώσει ηλεκτρονικά και να παραλάβει το προϊόν από ειδικά διαμορφωμένο χώρο του καταστήματος.

Όπως ανέφερε ο κ. Σταμπουλίδης, υπάρχουν καταγγελίες ότι ήδη το κάνουν κάποιες επιχειρήσεις που είναι σε αναστολή – είναι παράνομο να πάει κάποιος και να παραλάβει το προϊόν από το φυσικό κατάστημα που είναι κλειστό. Έχει ευθύνη και ο προμηθευτής και το φυσικό πρόσωπο.

Οι παραδόσεις των προϊόντων γίνονται εντός λογικού πλαισίου, είπε, και πρόσθεσε ότι οι καταναλωτές θα πρέπει να είναι προσεκτικοί κατά την περίοδο εκπτώσεων, όπως η Black Friday. Το ηλεκτρονικό κατάστημα θα πρέπει να έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με το φυσικό κατάστημα.

Μοιράσου το άρθρο:

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΠαρέμβαση Μεϊκόπουλου στη Βουλή για τη μείωση των τελών κυκλοφορίας για το 2021
Επόμενο άρθροΣυνεχίζονται τα «Drive through Rapid testings» για τον κορωνοιό σε όλη την Περιφέρεια Θεσσαλίας