Από τις 8πμ έως τις 10πμ στις πύλες των Νοσοκομείων την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου, θα πραγματοποιηθούν συγκεντρώσεις εργαζομένων μετά από απόφαση της ΠΟΕΔΗΝ.
Η ομοσπονδία των υγειονομικών οργανώνει Πανελλαδική Ημέρα Δράσης και συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας, αναφέροντας στην ανακοίνωσή της ότι: «Η κυβέρνηση προσπαθεί να διαιρέσει, να διχάσει τους Υγειονομικούς και Προνοιακούς υπαλλήλους στην χορήγηση χρηματικής παροχής εν μέσω πανδημίας.

Για την ένταξή μας στα ΒΑΕ δεν υπάρχει καμία πρωτοβουλία Νομοθετικής ρύθμισης από την κυβέρνηση παρ’ ότι η Επιτροπή τέλος Νοεμβρίου θα έπρεπε να έχει παραδώσει το πόρισμα.
Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2020 – Πανελλαδική Ήμερα Δράσης για την Υγεία και την Πρόνοια.

Οργανώνουμε Συγκεντρώσεις Διαμαρτυρίας 8πμ – 10πμ στις πύλες των Νοσοκομείων.
Διεκδικούμε:
– Δώρο Χριστουγέννων για όλους
– Ένταξη στα ΒΑΕ
– Ισχυρή Δημόσια Υγεία – Πρόνοια
– Μονιμοποίηση εκτάκτων».

«Η συνεχιζόμενη εξάπλωση της επιδημίας απαιτεί την άμεση ενίσχυση των δημόσιων μονάδων με προσωπικό και εξοπλισμό για να μην καταρρεύσουν ή μετατραπούν σε νοσοκομεία «μιας νόσου», όπως ήδη γίνεται σε Β.Ελλάδα και Θεσσαλία, αφήνοντας χιλιάδες οικογένειες χωρίς υγειονομική περίθαλψη», επισημαίνει το σωματείο εργαζομένων στο Γ.Ν.Ε. Θριάσιο, που καλεί στις 10/12 στις 12 το μεσημέρι στην είσοδο του νοσοκομείου.

Μοιράσου το άρθρο:

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΝέο διετές συμβόλαιο υπογράφει ο Φαμπίνιο
Επόμενο άρθροΤριμερής σύνοδος Ελλάδας – Κύπρου – Ιορδανίας