Στα Γρεβενά,  ένα αγαπημένο έδεσμα πριν από τα Χριστούγεννα, είναι οι τσιγαρίδες. Μαγειρεύονται με κρασί και κρεμμύδια, μέσα σε καζάνι. Χρειάζονται μόνο φωτιά και πολλή υπομονή. Παλαιότερα, η παρασκευή τσιγαρίδων ήταν ένα μικρό πανηγύρι για το χωριό και αποτελούσαν τον πιο εύγευστο, παραδοσιακό μεζέ.

 

Μοιράσου το άρθρο:

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΒέτο Βορίδη στο Συμβούλιο των υπουργών Γεωργίας
Επόμενο άρθροΣύσκεψη στη Δυτική Αττική για υψηλό επιδημιολογικό φορτίο