Τα περιοριστικά μέτρα δεν μπορούν να αποδώσουν αν δεν υπάρξει στήριξη του ΕΣΥ, δεν δοθεί οικονομική βοήθεια και δεν ρυθμιστούν τα χρέη των πληγέντων, τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος, σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ. Επέρριψε ευθύνες στην κυβέρνηση για τον αριθμό των εμβολίων και το σχεδιασμό.

Ο κ. Ηλιόπουλος τόνισε ότι θα πρέπει να γίνονται δωρεάν μαζικά τεστ, ενώ θα πρέπει να παρθούν μέτρα για τη διασφάλιση στους χώρους εργασίας όπου αποδεικνύονται χώροι υπερμετάδοσης. Παράλληλα κατηγόρησε την κυβέρνηση για πλιάτσικο στα εμβόλια από κυβερνητικά στελέχη ενώ σημείωσε ότι υπάρχουν ζητήματα και στον αριθμό των εμβολίων αλλά και τον σχεδιασμό των εμβολιασμών.

Ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ επεσήμανε ότι από μόνα τους τα περιοριστικά μέτρα δεν μπορούν να αποδώσουν, και πως χρειάζεται στήριξη του ΕΣΥ αλλά και οικονομική βοήθεια στους πληγέντες. «Να πληρωθεί μέρος του εισοδήματος και του δώρου στους εργαζόμενους από το κράτος, να ρυθμιστούν τα χρέη των επιχειρήσεων. Είναι αδύνατον να αποπληρωθούν στο σύνολό τους», είπε ο κ. Ηλιόπουλος.

Αναφερόμενος στο άνοιγμα των σχολείων, ο κ. Ηλιόπουλος υπογράμμισε ότι την απόφαση αυτή θα πρέπει να την πάρει η Επιστημονική Επιτροπή και είπε πως είναι προβληματικό ότι προανήγγειλε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος το άνοιγμά τους.

Σχετικά με το σενάριο πρόωρων εκλογών, τόνισε ότι είναι ένδειξη ανευθυνότητας να μιλάμε για το ενδεχόμενο εκλογικού αιφνιδιασμού.

Μοιράσου το άρθρο:

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΞεκίνησαν οι εμβολιασμοί των υγειονομικών στο Νοσοκομείο Καρδίτσας
Επόμενο άρθροΠέθανε η ηθοποιός Έλσα Πελαγίδου