Επέστρεψαν σήμερα στα θρανία οι μαθητές και οι μαθήτριες των νηπιαγωγείων, των δημοτικών σχολείων, των παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών όλης της χώρας. Οι μαθητές στο 2ο Δημοτικό Σχολείο στη Χαλάστρα Θεσσαλονίκης, ωστόσο, κλήθηκαν να φέρουν μαζί τους εκτός από τις μάσκες και τα προσωπικά τους αντικείμενα και μία κουβέρτα.

Σύμφωνα με το σχεδιασμό του υπουργείου Παιδείας τα παράθυρα στις αίθουσες θα πρέπει να ανοίγουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα και για τουλάχιστον ένα τέταρτο. Η διευθύντρια του συγκεκριμένου σχολείου εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημέρωνε τους γονείς για τα μέτρα που θα ληφθούν λόγω κορονοϊού.

«Η σχολική αίθουσα θα πρέπει να αερίζεται συχνά και καλά. Για τον λόγο αυτό το κάθε παιδί θα πρέπει να έχει μαζί του μια μικρή κουβερτούλα τοποθετημένη σε σακούλα με το όνομά του. Κάθε Παρασκευή θα επιστρέφεται στο σπίτι για πλύσιμο» αναφέρεται μεταξύ άλλων στη σχετική ανακοίνωση. Έτσι σήμερα οι περισσότεροι μαθητές έφεραν από το σπίτι τους μια μικρή κουβέρτα, ώστε να μην κρυώνουν μέσα στις σχολικές αίθουσες.

 

 

Μοιράσου το άρθρο:

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΜητροπολίτης Φθιώτιδος Συμεών: Διαθέτουμε τους ναούς ως αίθουσες διδασκαλίας και τα Πνευματικά μας Κέντρα για rapid tests – εμβολιασμούς»
Επόμενο άρθροΠΟΜΙΔΑ: Εγκύκλιος με διευκρινίσεις για μείωση μισθωμάτων και αποζημίωση των εκμισθωτών