Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου 2021, 23:41

Σε αναβολή όλων των αυριανών αγώνων που ήταν προγραμματισμένο να γίνουν στο Melbourne Park, προχώρησαν οι διοργανωτές του Australian Open, μετά την εύρεση κρούσματος κορονοϊού σε ένα από τα ξενοδοχεία όπου διαμένουν παίκτες, προπονητές και αξιωματούχοι.

Η απόφαση αυτή αφορά τόσο το ATP Cup, στο οποίο η εθνική ομάδα επρόκειτο την Πέμπτη να αντιμετωπίσει την Ισπανία, όσο και τα τουρνουά προετοιμασίας ενόψει της έναρξης του γκραν σλαμ, την ερχόμενη Δευτέρα (8/2).

Έτσι, αναβάλλεται μεταξύ άλλων και ο αγώνας της Μαρίας Σάκκαρη με την Λεϊλά Φερνάντεζ, για τον 2ο γύρο του τουρνουά “«Grampians Trophy».

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, οι αγώνες αναμένεται να ξαναρχίσουν την Παρασκευή (5/2), με το πρόγραμμα να παραμένει σε εκκρεμότητα.

Δεν θα παίξει ούτε με την Ελλάδα ο Ναδάλ

Εν τω μεταξύ ο Ράφα Ναδάλ νιώθει ενοχλήσεις στη μέση και γι’ αυτό τον λόγο έμεινε εκτός δράσης με την Αυστραλία στην πρεμιέρα του ATP Cup. Ο ίδιος δήλωσε σε ισπανικό μέσο ότι έχει ακόμη ενοχλήσεις και δεν θα ρισκάρει. 

Έτσι όποτε αποφασιστεί να διεξαχθεί η σειρά της Ελλάδος με την Ισπανία θα είναι και πάλι εκτός αποστολής. Ίσως επειδή την Δευτέρα (8/2) αρχίζει και το Australian Open να μην ρισκάρει να παίξει και στον ημιτελικό εάν η Ισπανία προκριθεί. 

Με απόντα τον Ναδάλ ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα παίξει με τον Μπαουτίστα Αγκούτ και ο Μιχάλης Περβολαράκης με τον Καρένιο Μπούστα όποτε οι Αυστραλοί αποφασίσουν να διεξαχθεί η τελευταία ημέρα της φάσης των ομίλων του ATP Cup. 


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου 2021, 23:48

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΠοια σχολεία δεν θα λειτουργήσουν την Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου λόγω κορονοϊού
Επόμενο άρθροΜεικτά πρόσημα στη Wall Street – Εκτίναξη στη μετοχή της Alphabet