Σοκάρει η είδηση πως ασυνείδητος χτύπησε με βέλος σκύλο μέσα στην αυλή σπιτιού στην Πετρούπολη. Στις 2 τα ξημερώματα ειδοποιήθηκε ο ιδιοκτήτης του σκύλου, που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο ζώων στην Παιανία, πως το σκυλάκι έχασε τη ζωή του, καθώς κατέληξε από ανακοπή καρδιάς.

Λίγο μετά τις 15.30 αυτόπτης μάρτυρας, μιλώντας στην ΕΡΤ, είπε ότι άκουσε έναν περίεργο και έντονο θόρυβο και γαβγίσματα σκύλου. Βγήκε λοιπόν έξω από το κατάστημά του, που είναι ακριβώς απέναντι, και είδε έναν μαυροφορεμένο –εικάζει λόγω φυσικής κατάστασης πως ήταν νεαρός- να τρέχει  κρατώντας στα χέρια του μία σκοπευτική βαλλίστρα.

Ο κηδεμόνας του σκύλου, που βρισκόταν στη δουλειά του, ειδοποιήθηκε αμέσως και μετέφερε τον σκύλο στο νοσοκομείο ζώων στην Παιανία, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Όπως καταγγέλλει ο ιδιοκτήτης του σκύλου, πριν από ενάμισι μήνα άγνωστος είχε ρίξει βεγγαλικά, δυναμιτάκια στο σημείο όπου βρισκόταν το σπιτάκι του σκύλου στην αυλή, αλλά και βέλη, πιο μικρά, μεταλλικά, χωρίς τότε να καταφέρει να τον τραυματίσει.

Ρεπορτάζ: Ρεγγίνα Σαβούρδου

Μοιράσου το άρθρο:

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΕπιδιορθώθηκε ρωγμή δύο μέτρων στον αγωγό ύδρευσης από την Αραβησσό
Επόμενο άρθροΘεσσαλονίκη: Μαθητής έπεσε από τον 3ο όροφο του σχολείου του