Εβγαλε……….λαγό ο έλεγχος τελωνειακών του Βόλου σε νταλίκα που μετέφερε κενές φιάλες από την Τουρκία στη Μαγνησία, και ανάμεσα στα κιβώτια του φορτίου βρέθηκαν τρεις νεαροί από το Μπαγκλαντές, που μπήκαν παράνομα στην Ελλάδα. Ο Τούρκος οδηγός αρνείται ότι μετέφερε εν γνώσει του μετανάστες χωρίς έγγραφα, ενώ ο ίδιος συνελήφθη, όπως και οι τρεις αλλοδαποί, δύο γυναίκες και ένας άνδρας, το φορτηγό αυτοκίνητο κατασχέθηκε και οι τέσσερις κατηγορούμενοι θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου.
Ολα έγιναν, όταν η νταλίκα που μπήκε στην Ελλάδα από τους Κήπους Έβρου, με οδηγό έναν Τούρκο 27 ετών μπήκε στο χώρο του Τελωνείου Βόλου για να εκτελωνίσει κενές φιάλες αεροζόλ, που μετέφερε για να γεμίσει σε βιομηχανία της περιοχής και να επιστρέψει στην Τουρκία.
Οι τελωνειακοί διαπίστωσαν ότι η σφραγίδα του Τελωνείου Έβρου και ο ιμάντας που έκλεινε ο χώρος της καρότσας είχαν παραβιαστεί. Ανοίγοντας τον χώρο του φορτίου, διαπίστωσαν ότι βρισκόταν τρεις αλλοδαποί, ηλικίας 30 ετών περίπου.
Αμέσως ενημερώθηκε το Λιμεναρχείο Βόλου που τους συνέλαβε και κατάσχεσε το φορτηγό αυτοκίνητο.Ο οδηγός του φορτηγού κατέθεσε ότι δεν γνώριζε ότι μετέφερε μετανάστες και εξετάζεται αν υπάρχει περίπτωση να παραβίασαν μόνοι τους την σφραγίδα της καρότσας και να επιβιβάστηκαν στο χώρο του φορτίου, χωρίς να το γνωρίζει ο ίδιος.

Προηγούμενο άρθροΣήμερα η Τηλεδιάσκεψη Ερντογάν, Μισέλ, Φον Ντερ Λάιεν, για τα Ευρωτουρκικά
Επόμενο άρθροΑνοίγει σήμερα η πλατφόρμα εμβολιασμού για πάσχοντες απο υποκείμενα νοσήματα υψηλού κινδύνου