Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 27 Απριλίου 2021, 00:35

Συνέντευξη στην εκπομπή «Δίκη» στο Open παραχώρησε ο Γιώργος Βασιλακόπουλος, τονίζοντας ότι το πέρασμα του από τον αθλητισμό τελείωσε.

Μάλιστα ο πρόεδρος της προσωρινής διοικούσας επιτροπής της ΕΟΚ μέχρι τις εκλογές που θα διεξαχθούν τελικά, στις 30 Μαϊου έκανε λόγο για ηλικιακό ρατσισμό από την κυβέρνηση, με αφορμή τα όρια που έβαλε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.

«Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν πρόβλημα με την ηλικία μου, οι οποίοι σήμερα υπηρετούν κάποιες θέσεις κυβερνητικές στον αθλητισμό, τώρα πως τον υπηρετούν είναι άλλο θέμα, αλλά έχουν πρόβλημα με την ηλικία μου. Έχουμε ηλικιακό ρατσισμό, πράγμα το οποίο δεν υπάρχει ούτε στην κυβέρνηση. Ο αντιπρόεδρος (σ.σ. ο κ. Πικραμένος) ίσως είναι στην ηλικία μου, ένας εξαίρετος άνθρωπος και χαίρομαι που κατέχει αυτή τη θέση».

Στην ερώτηση αν θα προσφύγει στο ΣτΕ απάντησε: «Όχι, όχι δεν θα ασχοληθώ καθόλου με αυτό. Νομίζω τέλειωσε το πέρασμα μου από τον χώρο του αθλητισμού. Από εκεί και πέρα αν με χρειάζεστε μπορώ να γίνω τακτικός συνομιλητής σας ή παρουσιαστής»


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 27 Απριλίου 2021, 00:40

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΜ.Τετάρτη και Μ.Πέμπτη οι προκαταβολές εθνικών συντάξεων σε 30.000 δικαιούχους
Επόμενο άρθροΞεκίνησε η έρευνα για την υπόθεση Λάσκοφ