Διαδικαστικά ζητήματα βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνεδρίασης της Προανακριτικής Επιτροπής που ολοκληρώθηκε νωρίτερα κι εξετάζει την υπόθεση του Νίκου Παππά αναφορικά με το θέμα των τηλεοπτικών αδειών.

Η Προανακριτική Επιτροπή αποφάσισε ότι την Πέμπτη θα καταθέσει ο Αντώνης Λιανός, συνεργάτης στην Ελλάδα της εταιρείας CCC λιβανέζικων συμφερόντων η οποία ενεπλάκη στη διαδικασία των τηλεοπτικών αδειών.

Η καραντίνα του Χρήστου Καλογρίτσα θα λήξει την ερχόμενη Παρασκευή και η Δευτέρα 17 Μαΐου αναμένεται να καταθέσει. Ήδη με επιστολή του ο κ. Καλογρίτσας  μέσω του δικηγόρου του κάνει γνωστό στον πρόεδρο τη Επιτροπής ότι είναι έτοιμος να καταθέσει μετά την καραντίνα καθώς η υγεία του είναι σε πολύ καλή κατάσταση.

Με επιστολή του ο εισηγητής της ΝΔ Θ. Πλεύρης ζητά από το προεδρείο της Προανακριτής να διερευνηθεί διαμέσου της Τράπεζας της Ελλάδας η διαδρομή των 3 εκατ. ευρώ κι αν όλα έχουν γίνει με νόμιμο τρόπο. Να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο αίτημα έγινε αποδεκτό από όλα τα κόμματα.

Η εισηγήτρια του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Τζάκρη από την πλευρά της χαρακτήρισε φιάσκο  την πρωτοβουλία της ΝΔ “να στήσει με χαλκευμένα στοιχεία Προανακριτική”.

Πηγή: ΕΡΤ, Ρεπορτάζ: Διονύσης Μποτώνης

 

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΟ Μαχαίρας θα διευθύνει το Ολυμπιακός Βόλου-ΑΕΠ Κοζάνης
Επόμενο άρθροΤην Παρασκευή ανοίγει η πλατφόρμα για τις επιδοτήσεις