Από τον Πολιχνίτο της Λέσβου ξεκίνησε την επίσκεψη του στις πληγείσες, από την κακοκαιρία της περασμένης Παρασκευής,  περιοχές της Λέσβου,  ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας.Στη Σκάλα Πολιχνίτου ενημερώθηκε από τους αλιείς για τις ζημιές που υπέστησαν τα δίχτυα τους, καθώς  50.000 οργιές διχτυών παρασύρθηκαν από τη θάλασσα, αλλά  και για τη βύθιση ενός επαγγελματικού σκάφους και τεσσάρων ερασιτεχνικών. Ανέβηκε δε σε αλιευτικό σκάφος προκειμένου να δει το μέγεθος των ζημιών που υπέστησαν οι ψαράδες.

Ακολούθως, στην Καλλονή, στο Δημαρχείο του Δήμου Δυτικής Λέσβου ο κ. Πέτσας θα συναντηθεί με φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α’ και Β’ Βαθμού του νησιού, προκειμένου να τεθούν επί τάπητος θεσμικές και αναπτυξιακές προτεραιότητες, με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών.

Στην συνέχεια ο κ. Πέτσας θα επισκεφθεί και άλλες πληγείσες περιοχές της Δυτικής Λέσβου και το απόγευμα θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου.

Τον κ. Πέτσα συνοδεύουν ο Β΄Αντιπρόεδρος της Βουλής Χαράλαμπος Αθανασίου, ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Κώστας Μουτζούρης και οι Δήμαρχοι Μυτιλήνης, Στρατής Κύτελλης και Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης Βέρρος.

Ρεπορτάζ: Αναστασία Σπυριδάκη

 

 

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΠώς σχετίζεται η παχυσαρκία με τις παθήσεις του πεπτικού συστήματος
Επόμενο άρθροΠ.τ.Δ στη συνάντηση με Σαρλ Μισέλ: Να επιδιωχθεί η εμπλοκή των νέων στο διάλογο για το μέλλον της Ευρώπης (video)