Η αλήθεια είναι ότι μάλλον και οι Τούρκοι προτιμούν ένα ήσυχο καλοκαίρι μπας και μαζευτεί καμία -έστω και υποτιμημένη- τουρκική λίρα γιατί η πανδημία ξέρανε τα πάντα. Σήμερα ο Μητσοτάκης θα πάει στο συνέδριο για την επόμενη ημέρα του ΕΣΥ μετά την πανδημία (το διοργανώνει το δικό μας site ygeiamou.gr) αλλά μεθαύριο έχει κυριολεκτικά μια πλούσια και σημαντική ημέρα ο πρωθυπουργός.
Πηγαίνει στην Αστυπάλαια για να εγκαινιάσει το πρότζεκτ για ένα «καθαρό νησί χωρίς ρύπους» μαζί με τη Volkswagen την οποία θα εκπροσωπήσει το «μεγάλο όνομά της», ο πρόεδρος του Group VW Herbert Diess, Αυστριακός στην καταγωγή παρακαλώ και μέλος του Board σε άλλες αυτοκινητοβιομηχανίες που κατέχει ο όμιλος (Audi, Seat, Skoda, Porsche κ.λπ.). Μαζί του θα πάρει τον υπουργό Σκρέκα και τον υφυπουργό Φραγκογιάννη.

Καθόλου δεν ενθουσιάστηκαν στις τράπεζες διαβάζοντας για τη νέα αυτοματοποιημένη ρύθμιση χρεών που περιλαμβάνει και οφειλές σε τράπεζες με εξόφληση έως και 35 χρόνια και «κόφτη» το 85ο έτος της ηλικίας. Διαβάζοντας στις εφημερίδες καταλήφθηκαν από ανησυχία ότι το φάντασμα του Νόμου Κατσέλη επιστρέφει κι αδημονούν για τις λεπτομέρειες ώστε να υπολογίσουν την περίμετρο και να βγάλουν συμπεράσματα.

Πηγή: www.newmoney.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

.cnt”, “bottoming”: true, “offTop”: “.header”,”window”: 639 }”>

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΠρεμιέρα για έως 240 ή 420 δόσεις από 100 ευρώ τον μήνα
Επόμενο άρθροΛιβύη: Ανησυχία για drone που κυνήγησε ανθρώπινο στόχο χωρίς εντολή