Λοιπόν, ο Μητσοτάκης ήταν εξαιρετικά ευδιάθετος, με πολύ «καλή επαφή» με τη συνομιλήτριά του καθηγήτρια – εντατικολόγο Κοτανίδου και, ως συνήθως, ρεαλιστής. Είπε ότι κατάφερε με θυσίες όλων και άντεξε το ΕΣΥ, αλλά δεν έκρυψε τις αδυναμίες του έπειτα από μια δεκαετία μνημόνια. Δεν ξέχασε να αναφερθεί και στο «ψηφιακό άλμα» που έγινε με την οργάνωση των εμβολιασμών.
Η «καλή μέρα» βέβαια είναι σήμερα για τον Μητσοτάκη επειδή η ατζέντα είναι μόνο θετική και… καταπράσινη, αφού πάει στην ωραία Αστυπαλιά, που τη λένε οι ντόπιοι, και θα μοιράσουν με την «καθαρά» VW αυτοκίνητα, εννιά τον αριθμό σε δημόσιες υπηρεσίες και στον δήμο, σε μία συμβολική κίνηση έναρξης του μεγάλου πράσινου project στο νησί το οποίο -στο εγγύς μέλλον- θα κινείται μόνο με ηλεκτρικά αυτοκίνητα και θα τροφοδοτείται μόνο από ΑΠΕ.

Αυτά σήμερα, γιατί από αύριο ο πρωθυπουργός θα «προσγειωθεί» στην καθημερινότητα του Μ.Μ. που αυτήν την ώρα προβληματίζεται με το ζήτημα των νονών της νύχτας και του οργανωμένου εγκλήματος που σκοτώνονται κυριολεκτικά στους δρόμους της Αθήνας.

Πηγή: www.newmoney.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

.cnt”, “bottoming”: true, “offTop”: “.header”,”window”: 639 }”>

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΠώς και ποιοι θα πάρουν 420 δόσεις και κούρεμα οφειλής έως 80%
Επόμενο άρθροΣήμερα η ψήφιση του ν/σ του Υπ. Εσωτερικών για εκλογή Δημοτικών και Περιφερειακών Αρχών