Τέτοια δωρεάν διαφήμιση σε μια συγκυρία που γίνεται προσπάθεια να ανοίξουμε τον τουρισμό… Ποιοι το έστησαν; Λοιπόν, για τη φον ντερ Λάιεν, πάντοτε, η σύλληψη, η σκηνοθετική προσέγγιση αν θέλετε, ήταν της Κύρας Κάππη, συμβούλου του Μητσοτάκη από το 2012. Αυτή ήταν και πίσω κι από την ιστορική παρέλαση της επετείου των 200 ετών από την 25η Μαρτίου 1821. Όσον αφορά το πρόγραμμα, τη δομή της επίσκεψης και το περιεχόμενο, εκεί δούλεψε ένα κυβερνητικό τρίο και συγκεκριμένα: Σκέρτσος, Πατέλης, Σκυλλακάκης.
-Mε την ευκαιρία να σας πω ότι στο Μ.Μ. είναι τρελά ικανοποιημένοι από την μάχη του εργασιακού. Θεωρούν μεγάλη επιτυχία ότι ο ΣΥΡΙΖΑ που είχε προαναγγείλει τη μητέρα των μαχών για το εργασιακό, στο τέλος της ημέρας ψήφισε 55 άρθρα, δηλαδή σχεδόν τον μισό νόμο. Σε τέτοιον βαθμό άρεσε στο Μ.Μ. η μάχη του εργασιακού που άνοιξε η όρεξη και μελετούν τώρα μεταρρυθμιστική καταιγίδα. Με την ευκαιρία ότι δεν θα κλείσει για το καλοκαίρι η Βουλή, αλλά και της συμπλήρωσης δύο ετών στη διακυβέρνηση, εξετάζεται να προωθηθούν στη Βουλή τα νομοσχέδια για την αξιολόγηση των καθηγητών, για το ασφαλιστικό και για τις επενδύσεις.

-Περιττό να αναφέρω ότι τα σενάρια περί ανασχηματισμού -αν και συζητήθηκαν- πάνε πίσω. Οι απαντήσεις είναι κατηγορηματικές: «Τουλάχιστον, όχι τώρα» λένε.

-Έλεγα προηγουμένως για το κυβερνητικό τρίο που δούλεψε τη διαχείριση της επίσκεψης φον ντερ Λάιεν και ίσως χρειάζεται να συσταθεί και μια τριμελής ειρηνευτική επιτροπή η οποία να πλησιάσει την καυτή ζώνη εκεί στην Αιόλου, στα κεντρικά της Εθνικής ώστε να παρέμβει και να βοηθήσει στην εκλογή του νέου Προέδρου της πάλαι ποτέ μεγάλης μας φίλης. Γιατί γίνεται… της τρελής. Πώς να σας το πω διαφορετικά; Της μουρλής. Ο νυν δεν θέλει να αποδεχθεί τη διαδοχή και κάνει ό,τι μπορεί για να απονευρώσει την υποψηφιότητα Χαρδούβελη, η οποία ωστόσο παραμένει –τουλάχιστον ως αυτή τη στιγμή- ως η επικρατέστερη. Στην Εθνική μάλιστα έφτιαξαν κατάλογο υποψηφίων, όπου εκτός Χαρδούβελη περιλαμβάνει ακόμη το πρώην στέλεχος της UBS και πρώην Πρόεδρο του ΤΧΣ Χρ. Σκλαβούνη και 2-3 ακόμη Έλληνες τραπεζίτες με καριέρες στο εξωτερικό.
Πηγή: www.newmoney.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

.cnt”, “bottoming”: true, “offTop”: “.header”,”window”: 639 }”>

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΤι λένε τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 18 Ιουνίου 2021
Επόμενο άρθροΕπίδειξη Dior στο Καλλιμάρμαρο: Όλοι οι επώνυμοι προσκεκλημένοι – Αποκλειστικό φωτορεπορτάζ του tlife.gr