Μεγάλες μάχες για τη ζωή του, δίνει ο 22χρονος Αντώνης-Μιχαήλ Γ. από το Βόλο. Ο Αντώνης αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα στην καρδιά εκ γενετής, έχει υποβληθεί σε χειρουργικές επεμβάσεις, ενώ όπως είπε ο πατέρας του Γιάννης, η ελπίδα του γιου του βρίσκεται στη Ν. Υόρκη, όπου εφαρμόζεται μία καινοτόμος τεχνική, προκειμένου να αποφευχθεί ένα ακόμη χειρουργείο.
Ο Αντώνης- Μιχαήλ έχει στένωση ισθμού αορτής, ενώ όπως είπε ο πατέρας του, ο μόλις 22 ετών γιός του, έχει και υπέρταση, με αποτέλεσμα εδώ και 22 χρόνια να λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή. Ο 22χρονος έχει υποβληθεί σε τέσσερα χειρουργεία, ενώ από το 2011 και σε τακτά χρονικά διαστήματα, υποβάλλεται σε εξετάσεις στο Βερολίνο.
Το κόστος για τις απαραίτητες εξετάσεις και τη θεραπεία κυμαίνεται μεταξύ 45.000-55.000 ευρώ,ενώ το ιατρικό επιτελείο χρειάζεται 900 δολάρια την ώρα.
Αυτό το κόστος  είναι απαγορευτικό για την οικογένεια. Όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν τον Αντώνη- Μιχαήλ , μπορούν να επικοινωνήσουν με τον πατέρα του, κ. Γιάννη Γ. στο τηλέφωνο 6958576674, για να συνδράμουν όπως μπορούν , προκειμένου ο νεαρός να κερδίσει το δικαίωμα στη ζωή.

Προηγούμενο άρθροΈπαινοι και διεθνή εγκώμια στη χώρα μας από Εταίρους και ξένους Οίκους
Επόμενο άρθροΣτη Σκιάθο η Υπουργός Πολιτισμού