Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 6 Ιουλίου 2021, 21:10

Τεράστια προσπάθεια καταβάλλει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο για να δώσει το παρών στη σειρά των τελικών του ΝΒΑ κόντρα στους Φοίνιξ Σανς και συγκεκριμένα στο Game 1 που είναι προγραμματισμένο για τα ξημερώματα της Τετάρτης (04.00, Cosmote Sport 4).

Ο αστέρας και ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς έχασε τα δύο τελευταία παιχνίδια των «ελαφιών», απέναντι στους Χοκς, λόγω τραυματισμού (υπερέκταση στο γόνατο), ωστόσο σφίγγει τα δόντια προκειμένου να μπορέσει να ενισχύσει την ομάδα του στην Phoenix Suns Arena.

Όπως γνωστοποίησαν οι Μπακς η κατάστασή του έχει αναβαθμιστεί το πρωί της Τρίτης, ανήμερα του Game 1 των τελικών και άπαντες περιμένουν να δουν εάν θα παραμείνει βελτιωμένη η κατάστασή του, ώστε να δώσει το παρών στην ιστορική σειρά τελικών για την ομάδα του Ουισκόνσιν.

Ο Μάικ Μπουντενχόλζερ άλλωστε, την Media availability των Μπακς, την Δευτέρα (05/07) τόνισε πως ο Γιάννης παρουσίασε βελτίωση, καθώς έκανε περισσότερα πράγματα πάνω στο παρκέ.

Η επιθυμία του «Greek Freak» να αγωνιστεί στη σειρά των τελικών είναι τεράστια και για το λόγο αυτό καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια, προκειμένου να ενισχύσει την ομάδα του στη σειρά που κρίνει τον τίτλο του φετινού πρωταθλητή του ΝΒΑ.

 


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 6 Ιουλίου 2021, 21:14



Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΕνσωματώθηκε στην Ολυμπιακή ομάδα της Βραζιλίας ο Ντάγκλας Αουγκούστο
Επόμενο άρθροΒρήκαμε 15 sneakers που μπορείς να φορέσεις ακόμα και με κοστούμι