Η «περιπέτεια Δέλτα» έχει κι ένα καλό, ίσως συνειδητοποιήσει όλο και περισσότερος κόσμος την ανάγκη των εμβολίων. Επίσης, με τους ρυθμούς που μεταδίδει τον ιό στους ανεμβολίαστους, όπως πάει θα χτιστεί η ανοσία μέχρι το Φθινόπωρο από μόνη της.
Η τουριστική κίνηση πάει σχετικά καλά αφού τον Ιούνιο ήρθαν τελικά όσοι είχαν έρθει πέρυσι τον Ιούλιο (για να κάνουμε τις συγκρίσεις). Εκεί που είναι κυριολεκτικά άλλος κόσμος είναι στη Μύκονο, καθώς το νησί ζει ημέρες 2019 και οι τζίροι «δεν υπάρχουν». Μου λένε για το γνωστό «Πριγκιπάτο» ότι το προηγούμενο Π.Σ.Κ. ξεπέρασε ανέτως το 1 εκατ. ευρώ σε τζίρο αφού πέρασαν από εκεί περί τις 5.000 πελάτες, τι να λέμε τώρα. Οι βίλες είναι σχεδόν όλες γεμάτες από 1ης Ιουλίου και σε λίγες ημέρες αναμένεται να «φρακάρει» και το ανακαινισμένο αεροδρόμιο.

Πάντως ο Τζεφ Μπέζος προτίμησε πιο original νησιά της Ελλάδας και φυσικά από τις Κυκλάδες, την Αντίπαρο και τη Σίφνο. Η ιδέα της συνάντησης και του δείπνου του πρωθυπουργικού ζεύγους με τον Μπέζος ανήκε στη διάσημη Νταιάν Φον Φίρστενμπεργκ, σύζυγο του (πιο γνωστού ακόμα) παραγωγού του Χόλιγουντ, Μπάρι Ντίλερ. Η Φον Φίρστενμπεργκ πήρε τηλέφωνο τη Μαρέβα και της πρότεινε να έρθουν από την Τήνο, όπου βρισκόταν το πρωθυπουργικό ζεύγος, στην Αντίπαρο για να συναντηθεί ο Μητσοτάκης με τον Μπέζος. Έτσι κι έγινε, το πρωθυπουργικό ζεύγος πήγε στην Αντίπαρο (σημειώστε η Μαρέβα ακόμα περπατάει σχεδόν όλη την ημέρα με τα δεκανίκια από το πρόσφατο χειρουργείο που έκανε στο γόνατο). Για προφανείς λόγους δεν θέλω να επεκταθώ σε λεπτομέρειες σχετικά με τη συνάντηση με τον Μπέζος και κλείνω το θέμα λέγοντας σας πως το δείπνο οργανώθηκε σε παραλία της Αντιπάρου.

Πηγή: www.newmoney.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

.cnt”, “bottoming”: true, “offTop”: “.header”,”window”: 639 }”>

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΤι λένε τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 06 Ιουλίου 2021
Επόμενο άρθροΗ τρίμηνη παράταση και όσα πρέπει να προσέξετε στις μεταβιβάσεις