Λοιπόν την προηγούμενη Τετάρτη 7 Ιουλίου το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας δέχθηκε κυβερνοεπίθεση στα ηλεκτρονικά του συστήματα. Δεν ξέρω αν ήταν Ρώσοι hackers που τελευταία εμφανίζονται συχνά, ιδιαίτερα σε στόχους οικονομικού ενδιαφέροντος, αλλά το αποτέλεσμα ήταν το υπουργείο για δύο ημέρες να είναι με τα συστήματα off.
Στο ΥΠΕΝ κλήθηκαν κλιμάκια της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής και σταδιακά από την περασμένη Παρασκευή η ομαλή λειτουργία των συστημάτων άρχισε να επανέρχεται. Μάλιστα την περασμένη Δευτέρα ο υπουργός Κ. Σκρέκας είχε μια διαδικτυακή συνέντευξη και βγήκε στους δημοσιογράφους από το τηλέφωνό του, επικαλούμενoς αόριστα και χωρίς να επεκταθεί «τεχνικό πρόβλημα».

Είμαι πολύ συγκινημένος και δεν μπορώ να σας το πω έτσι, ξερά και απλά. Είναι ένα ιδιαίτερο συναίσθημα, κάπως σαν ο ακαμάτης γιος να βρήκε μόνος του δουλειά. Σαν να τραβήχτηκαν τα νερά και να ξεκίνησε η κάθοδος από το όρος Αραράτ. Σαν ο γκουρού να επέστρεψε από το δάσος αφού έλυσε τον όρκο της σιωπής. Ναι κυρίες και κύριοι, ο διάσημος για τις αλλεπάλληλες αγορές ακινήτων αλλά και την επιχειρηματική ενδοσκόπηση που διαρκεί έξι χρόνια τώρα, Θόδωρος Δουζόγλου (επιτέλους) προσλαμβάνει operator για να εκμεταλλευτεί τα ξενοδοχεία της συλλογής του.

Πηγή: www.newmoney.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

.cnt”, “bottoming”: true, “offTop”: “.header”,”window”: 639 }”>

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΠότε γίνονται κατασχέσεις ακόμα και αν δεν χρωστάτε πουθενά!
Επόμενο άρθροMasterchef – Μαρίνα Ντεμολλάι: Φόρεσε μπικίνι και αποκάλυψε το τατουάζ της