1. Την περασμένη Παρασκευή, ο Α. Ανδρεάδης (Sani-πρώην Πρόεδρος ΣΕΤΕ) με αφορμή το άνοιγμα της Βρετανίας σε tweet του ανέφερε ότι είναι πιθανό να πιάσουμε το 50% των εσόδων του 2019, δηλαδή 9 δισ.
2. Στις αρχές της εβδομάδας, ο Γ. Ρέτσος (Πρόεδρος ΣΕΤΕ) σε tweet του ενημέρωσε ότι ο ΣΕΤΕ δεν βλέπει κύμα ακυρώσεων λόγω της μετάλλαξης Δέλτα.

3. Την περασμένη Τετάρτη, ο Αλ. Βασιλικός (Πρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου) δήλωσε ότι είμαστε σε κινούμενη άμμο.

4. Χθες ο Ευτύχης Βασιλάκης στη Συνέλευση της Aegean, είπε ότι δεν μπορούμε να κάνουμε προβλέψεις και η λύση είναι οι εμβολιασμοί και ο επαρκής έλεγχος της πανδημίας εντός και εκτός συνόρων.
-Κι αν οι ξενοδόχοι δεν ξέρουν τι τους ξημερώνει, δεν συμβαίνει το ίδιο με τους εφοπλιστές και ιδιαίτερα αυτούς, που διαθέτουν στόλο που μεταφέρει container. Γιατί τα έσοδα τους πάνε σφαίρα και είναι όλη μέρα πάνω από το ταμείο να μετράνε κέρδη. Τόσο πολύ μάλιστα, που ορισμένοι κάνουν κι ανοίγματα για να γλεντήσουν τη ζωή. Τρανό παράδειγμα, ότι αυτήν την περίοδο τα container ships μπορούν να σε πάνε όπου θέλεις, ο Δρ. Γιάννης Κούστας, τον οποίο οδήγησαν στα γραφεία φημισμένου ναυπηγείου και σε δύο design offices, όπου έδωσε παραγγελία για ένα νέο σκάφος 60 μέτρων.
ΥΓ: Για να πάρετε μια χοντρική ιδέα πόσο καλά πηγαίνουν τα containers, στα καλά ναυπηγεία μετά τα 40 μέτρα χρεώνουν 1,5 εκατομμύριο για κάθε μέτρο.

Πηγή: www.newmoney.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

.cnt”, “bottoming”: true, “offTop”: “.header”,”window”: 639 }”>

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΠοιοι παράλληλα απασχολούμενοι απαλλάσσονται από τις επιπλέον εισφορές
Επόμενο άρθροΟι πρώτες προπωλήσεις ακινήτων αγγίζουν τα 700 εκατ. ευρώ