Εξι είναι οι νοσηλευόμενοι στο Νοσοκομείο Βόλου υπερήλικες από το Γηροκομείο της πόλης, αλλά κανείς δεν νοσηλεύεται στη ΜΕΘ.
Στο μεταξύ, άρχισαν από την κοινότητα Κεραμιδίου οι εμβολιασμοί από την κινητή μονάδα εμβολιασμών της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας σε συνεργασία με τον δήμο Ρήγα Φεραίου, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι πολίτες που δεν έχουν εμβολιαστεί για την πανδημία Covid-19.
Η περιοχή του δήμου Ρήγα Φεραίου παρουσιάζει χαμηλή εμβολιαστική κάλυψη.Στα Κανάλια εμβολιάστηκαν και οι κάτοικοι της Κερασιάς που έχουν δηλώσει συμμετοχή.Μετά το Κεραμίδι, τα Κανάλια και την Κερασιά, το βάρος θα δοθεί στα δημοτικά διαμερίσματα του πρώην δήμου Κάρλας, δηλαδή το Στεφανοβίκειο και το Ριζόμυλο, ενώ θα ακολουθήσει εκστρατεία εμβολιασμού στις περιοχές Αερινό, Χλόη, Αγ. Δημήτριος, Περίβλεπτο, Μικρό Περιβολάκι, Ελευθεροχώρι, Αγ. Γεώργιος.
Όσοι επιθυμούν μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στους εμβολιασμούς στο τηλέφωνο της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου 2425023794, από 8:00′ πμ. έως 14.00′. Θα πρέπει να γνωρίζουν απαραίτητα πως για να κλειστεί το ραντεβού χρειάζεται ο ΑΜΚΑ του κάθε ασφαλισμένου.Η επιδημιολογική κατάσταση της χώρας απαιτεί επαγρύπνηση και αυξημένη προσοχή από όλους, τόνισε μεταξύ άλλων ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, ανακοινώνοντας τις τελευταίες αλλαγές στον επιδημιολογικό χάρτη.Ετσι,ανέβηκαν στο επίπεδο 2 του επιδημιολογικού χάρτη (κίτρινο) μεταξύ άλλων και οι δήμοι Αλοννήσου και Σκοπέλου όσον αφορά στη Μαγνησία.

Προηγούμενο άρθρο«Σε αυξημένη επιτήρηση τρία μέλη της ελληνικής αποστολής»
Επόμενο άρθροΓια 8η φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες η 46χρονη Οξάνα Τσουσοβίτινα