Στο μεταξύ, οι Μπακοκαϋμενάκηδες φωνάζουν, καταγγέλλουν, καταθέτουν αγωγές -πρακτική που φαίνεται ότι όχι μόνον θα συνεχίσουν, αλλά και θα εντείνουν τις επόμενες ημέρες- χωρίς, ωστόσο, να βάζουν το χέρι στην τσέπη. Οπότε, το έργο «τσάμπα μάγκες» θα έχει συνέχεια.

-Το άλλο γεγονός είναι η ανακοίνωση, την Παρασκευή 30 Ιουλίου, των αποτελεσμάτων των stress tests των τραπεζών. Μετά την πρόσφατη αύξηση κεφαλαίου της Τράπεζας Πειραιώς τα αποτελέσματα των stress tests δεν μας επιφυλάσσουν (σοβαρές, τουλάχιστον) δυσάρεστες εκπλήξεις, Αν δεν είχε ολοκληρώσει την αύξηση η Τράπεζα Πειραιώς και δεν εκτελούσε ήδη το κεφαλαιακό της σχέδιο, τότε θα είχαμε μπροστά μας ένα πολύ συναρπαστικό και γεμάτο καλοκαίρι όσον αφορά τις εξελίξεις στον τραπεζικό κλάδο.

-Για να είμαστε ειλικρινείς, στην αγορά τρέχουν και άλλες σημαντικές εξελίξεις που δουλεύονται εδώ και καιρό, όπως ένα deal της κατηγορίας του 1,5 δισ. ευρώ το οποίο είναι μπαλαντέρ και μπορεί να βγει ανά πάσα στιγμή, αλλά με έχουν δεσμεύσει κι εγώ τηρώ στις δεσμεύσεις στις πηγές.

-Επ’ ευκαιρία, να σας πω ότι μου λένε πως… θεματάκια έχει ο Παύλος Βαρδινογιάννης στην εταιρία τροφίμων που διατηρεί στο Νew Jersey.

ΠΗΓΗ: https://www.newmoney.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

.cnt”, “bottoming”: true, “offTop”: “.header”,”window”: 639 }”>

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΠρώτη νίκη της Γερμανίας, δεύτερη ήττα για Αργεντινή
Επόμενο άρθροΑλλάζουν τα κίνητρα για πλαστικό χρήμα – Πού και πώς «χτυπά» η Εφορία