Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 11 Αυγούστου 2021, 18:50

Κοντά στην ολοκλήρωση δύο σημαντικών μεταγραφών είναι ο Άρης. Κι αυτό γιατί πέραν του Αμπουμπακάρ Καμαρά, οι Θεσσαλονικείς έχουν πλησιάσει στον Ραφίκ Γκιτάν της Ρεν.

Τη συμφωνία ανάμεσα σε Άρη και Φούλαμ για τον Καμαρά επιβεβαιώνουν και τα βρετανικά δημοσιεύματα. Σύμφωνα με αυτά, οι «κίτρινοι» θα δώσουν στους Λονδρέζους περίπου 4.000.000 λίρες για να κάνουν δικό τους τον διεθνή με τη Μαυριτανία επιθετικό. Μάλιστα, όπως αναφέρεται στα ρεπορτάζ από το Νησί, οι δυο ομάδες είχαν έρθει σε συμφωνία και πριν από έναν περίπου μήνα, ωστόσο η μεταγραφή δεν προχώρησε τότε, λόγω των απαιτήσεων του Καμαρά.

Ο 22χρονος Ραφίκ Γκιτάν είναι Γαλλοαλγερινός επιτελικός μέσος, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Πορτογαλία με τη φανέλα της Μαρίτιμο, όντας δανεικός από τη Ρεν. Ο σύλλογος της Βρετάνης είχε δαπανήσει 8.000.000 ευρώ για να τον αποκτήσει τον Γενάρη του 2018 από τη Χάβρη, χωρίς, ωστόσο, να μπορέσει να δικαιώσει τις προσδοκίες. Διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Γαλλίας, ο Γκιντάν είχε 30 εμφανίσεις με τη Μαρίτιμο και μία ασίστ.


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 11 Αυγούστου 2021, 18:59

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΕυχαριστίες του πρωθυπουργού σε ξένους ηγέτες για τη βοήθεια στην πυρόσβεση
Επόμενο άρθροΗ ΑΕΚ πήρε τον Μουστακόπουλο για την ομάδα Β’ του συλλόγου