Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 17 Αυγούστου 2021, 16:27

Ο Ζοσέ Μουρίνιο επιθυμούσε διακαώς την απόκτηση του Τάμι Άμπραχαμ και η διοίκηση της Ρόμα δεν του χάλασε το… χατήρι. Ο 23χρονος Άγγλος επιθετικός, υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους «Ρωμαίους», οι οποίοι έδωσαν στην Τσέλσι 40 εκατομμύρια ευρώ για ν΄ αποκτήσουν τα δικαιώματα του.

«Ο Άμπραχαμ υπέγραψε συμβόλαιο έως τις 30 Ιουνίου 2026», αναφέρεται στην λιτή ανακοίνωση του ιταλικού συλλόγου, ενώ ο νεαρός άσος, δήλωσε: «Το νιώθεις όταν ένας σύλλογος σε θέλει πραγματικά. Και η Ρόμα μου το έδειξε απερίφραστα».

Η απόκτηση του Άμπραχαμ από την Ρόμα, «έκλεισε ένα μεταγραφικό τρίγωνο», καθώς ο Ρομέλου Λουκάκου εντάχθηκε στην Τσέλσι από την Ίντερ, που απέκτησε τον Έντιν Τζέκο από την Ρόμα, με τους Ιταλούς να παίρνουν τον Αγγλο επιθετικό από τους Λονδρέζους.

Ο 23χρονος Άγγλος επιθετικός, ο οποίος ανήκε στους «μπλε» από το 2016 με απολογισμό 30 γκολ σε 82 αγώνες, είχε ελάχιστο χρόνο συμμετοχής από τον Τόμας Τούχελ. Μάλιστα μετά και την απόκτηση του Λουκάκου, οι συμμετοχές του θα ήταν ακόμη λιγότερες στην ομάδα του Λονδίνου.


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 17 Αυγούστου 2021, 16:34



Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΑνακοίνωσε τον Ρόνι Λόπες ο Ολυμπιακός
Επόμενο άρθροΗ Παρί Σεν Ζερμέν δεν σκοπεύει να πουλήσει τον Μπαπέ