Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 19 Αυγούστου 2021, 18:59

Ο Τσούπα Άκπομ είναι από τους παίκτες που φαίνεται να εξετάζει ο Παναθηναϊκός. Η Μίντλεσμπρο τον δίνει δανεικό και το «τριφύλλι» καλύπτει το συμβόλαιο του. 

Την ίδια στιγμή, όπως αναφέρει το sdna.gr ο ΠΑΟΚ δεν έχει δείξει πως ενδιαφέρεται, παρά το γεγονός ότι το όνομα του γράφτηκε για την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Επιπρόσθετα, ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής βλέπει ζεστά το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ελλάδα.  

Yπενθυμίζεται ότι ο Άκπομ ήρθε στον ΠΑΟΚ το 2018 και αποχώρησε το καλοκαίρι του 2020 για την Μίντλεσμπρο έναντι του ποσού των 3 εκατ. ευρώ.

Με τον δικέφαλο του Βορρά πανηγύρισε ένα νταμπλ, πραγματοποιώντας συνολικά 43 εμφανίσεις και πετυχαίνοντας 10 γκολ ενώ μοίρασε και 3 ασίστ.

Ο Άκπομ είναι ταχύς, δυναμικός, αλλά αποτελεί αρνητικό στοιχείο η δυστοκία του στο σκοράρισμα. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς κρατάει στάση αναμονής καθώς πιστεύει πως θα βρεθεί καλύτερος παίκτης στο τέλος.


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 19 Αυγούστου 2021, 19:06

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΠου θα γίνουν δωρεάν rapid tests την Παρασκευή 20 Αυγούστου σε όλη τη Θεσσαλία
Επόμενο άρθροΕνισχύονται τα ελληνικά πεζοπόρα τμήματα με πυροσβέστες από το εξωτερικό — Το «ευχαριστώ» Μητσοτάκη στους Πολωνούς