Σε ηλικία 52 ετών έφυγε ξαφνικά από τη ζωή η υπάλληλος της ΔΕΥΑΜΒ και πολιτική μηχανικός Χριστίνα Τσέτη- Γερμάνη. Με καταγωγή από το Βόλο, σπούδασε πολιτικός μηχανικός στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο στην Ξάνθη. Επιστρέφοντας στον Βόλο μετά τις σπουδές της εργάστηκε σε τεχνικές εταιρείες και το χρονικό διάστημα 1996-1997 προσλήφθηκε ως συμβασιούχος στη ΔΕΥΑΜΒ. Μετά από 10 περίπου χρόνια μονιμοποιήθηκε. Εργαζόταν ως πολιτικός μηχανικός στο τμήμα μελετών και κατασκευών της ΔΕΥΑΜΒ και επέβλεπε πολλά έργα που εκτελούνται από την Επιχείρηση στην πόλη.
Η 52χρονη βρισκόταν σε διακοπές με την οικογένειά της στη Λευκάδα, όταν την Παρασκευή παρουσίασε ξαφνικά πρόβλημα υγείας και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, όπου μετά από λίγες ώρες, το Σάββατο, έφυγε από τη ζωή από πολυοργανική ανεπάρκεια.
Η Χριστίνα Τσέτη-Γερμάνη άφησε πίσω το σύζυγό της,4 παιδιά, γονείς και αδέλφια. Η κηδεία της έγινε σήμερα Τρίτη, στις 11 το πρωί, στον ιερό ναό Αγίου Γεωργίου Αγριάς. Συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον ξαφνικό θάνατό της εξέδωσε ο Σύλλογος Εργαζομένων της ΔΕΥΑΜΒ.

Προηγούμενο άρθροΑλ.Τσίπρας: Λιγότεροι οι εισακτέοι – Ένα στα τρία παιδιά εκτός παιδικών σταθμών
Επόμενο άρθροΔεν υπάρχει περιθώριο για παράταση λέει ο Σταϊκούρας