Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 8 Σεπτεμβρίου 2021, 20:35

Η Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου δίνει απόψε (21:45 – OPEN TV, Cosmote Sport 1) τον πιο κρίσιμο αγώνα της στην προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τη Σουηδία, που μέχρι στιγμής έχει το απόλυτο σε τρία παιχνίδια, με στόχο την πρώτη της νίκη.

Με τρεις ισοπαλίες στα πρώτα της ματς στα προκριματικά η «γαλανόλευκη» έμεινε από νωρίς πίσω στη βαθμολογία, αχρηστεύοντας τη σπουδαία ισοπαλία της πρεμιέρας στην έδρα της Ισπανίας, αφού στα παιχνίδια που ακολούθησαν δεν κατάφερε να νικήσει ούτε τη Γεωργία, ούτε το Κόσοβο.

Ως εκ τούτου η νίκη είναι εκ των ων ουκ άνευ για να παραμείνει τουλάχιστον στη διεκδίκηση της δεύτερης θέσης.

Ο Τζον Φαν’τ Σιπ επιμένει στο σύστημα με τρεις κεντρικούς αμυντικούς.

Συγκεκριμένα θα παρατάξει την ομάδα μας απέναντι στους Σκανδιναβούς σε σχηματισμό 3-4-1-2, με τον Βλαχοδήμο να βρίσκεται κάτω από τα γκολπόστ και τους Τζαβέλα (αριστερά), Χατζηδιάκο (δεξιά) και Μαυροπάνο να συνθέτουν την τριάδα των στόπερ.

Δεξιά θα βρίσκεται ο Ανδρούτσος, στο αντίθετο άκρο ο Τσιμίκας, οι Ζέκα και Μπουχαλάκης θα ξεκινήσουν στα χαφ, με τον Μπακασέτα να έχει ρόλο επιτελικού πίσω από τους προωθημένους Παυλίδη και Δουβίκα.

Στον αντίποδα η Σουηδία θα παραταχθεί με σύστημα 4-4-2.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Ελλάδα (Τζον Φαν’τ Σιπ): Βλαχοδήμος, Τζαβέλας, Χατζηδιάκος, Μαυροπάνος, Τσιμίκας, Ανδρούτσος, Μπουχαλάκης, Ζέκα, Μπακασέτας, Παυλίδης, Δουβίκας

Σουηδία (Γιαν Άντερσον): Όλσεν – Γιόχανσον, Χελάντερ, Λίντελεφ, Αουγκούστινσον – Όλσον, Σβάνμπεργκ, Κλάεσον, Φόρσμπεργκ – Κουλουσέφσκι, Ισάκ.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΟικονόμου για εικονικούς εμβολιασμούς – Κραυγαλέα παράνομη πράξη
Επόμενο άρθροΤι έδειξαν τα rapid tests της Τετάρτης στη Μαγνησία και που θα γίνουν την Πέμπτη