Τζούλια Νόβα και Μιχάλης Βιτζηλαίος παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο το απόγευμα της Τετάρτης 22 Σεπτεμβρίου, και η νύφη, όπως ήταν λογικό, έκλεψε τις εντυπώσεις.

Η γνωστή παρουσιάστρια Τζούλια Νόβα και ο επιχειρηματίας Μιχάλης Βιτζηλαίος, που ασχολείται με τα extreme sports, βίωσαν την ιδιαίτερη αυτή στιγμή έχοντας στο πλευρό τους πρόσωπα από το στενό τους περιβάλλον.

Ο γάμος του ζευγαριού πραγματοποιήθηκε στο Μπάφι της Πάρνηθας. Η πρόταση γάμου του Μιχάλη Βιτζηλαίου προς τη Τζούλια Νόβα έγινε στο τέλος του φετινού καλοκαιριού αμέσως μετά την αποκάλυψη για το μωράκι που περιμένουν.

«Ο Μιχάλης είναι ο άνδρας της ζωής μου. Η πρόταση γάμου έγινε πριν από λίγο καιρό. Κάτι είχα υποψιαστεί, γιατί είχε προδοθεί από κάποιες ερωτήσεις που μου είχε κάνει.

Πίστευα ότι η πρόταση θα γινόταν νωρίτερα, αλλά είχε πάρει χαμπάρι πως καταλάβαινα τι πάει να κάνει, με αποτέλεσμα να αλλάζει το σκηνικό συνέχεια.

Πήγαμε στο μέρος όπου είχαμε πάει πρώτη φορά. Πριν βγάλει το μονόπετρο, με ρώτησε: “Θα με παντρευτείς;” και εγώ χαμογέλασα, γιατί θεώρησα ότι δεν το εννοούσε», έχει μάλιστα δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή της η Τζούλια Νόβα.

Δείτε στο tlife.gr φωτογραφίες από τον λαμπερό γάμο της Τζούλιας Νόβα και του Μιχάλη Βιτζηλαίου.

To άρθρο Τζούλια Νόβα – Μιχάλης Βιτζηλαίος: Φωτογραφίες από τον γάμο τους στην Πάρνηθα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΜπιτζάνη – Γεμάτες οι κλίνες ΜΕΘ στο Παπανικολάου – Πάμε σε άσχημες καταστάσεις
Επόμενο άρθροΗ Οσάκα δεν θα αγωνιστεί στο Indian Wells