Ο Βόλος υπέστη βαριά ήττα με 5-1 από τον Παναθηνα’ι’κό στην Αθήνα,στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής της σούπερ λιγκ.

Ο Παναθηναϊκός έκανε μόλις στο 3’ το 1-0 με τον Καρλίτος που έκλεψε τη μπάλα από τον τερματοφύλακα Κλέιμαν,ενώ μετά τη σέντρα, οι πράσινοι έκλεψαν πάλι τη μπάλα,ο Χατζηγιοβάνης έκανε την μπαλιά και ενώ ο Ρομέρο δεν κατάφερε να διώξει ο Ιωαννίδης έκανε το 2-0.

Το 3-0 έγινε για τον Παναθηναϊκό στο 33’ με πλασέ του Χατζηγιοβάνη. Το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με γκολ για τον Παναθηναϊκό, αφού ο Καρλίτος έκανε το 4-0 με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, στο 58’, ο Γκιουλέν με κεφαλιά μετά από φάουλ του Μπαριέντος μείωσε σε 4-1 για τον ΝΠΣ Βόλος.11 λεπτά αργότερα (69’) ο Παναθηναϊκός έκανε το 5-1, με τον Βιτάλ να εκτελεί το φάουλ, τον Βέλεθ να κάνει την κεφαλιά και τον Καρλίτος να κάνει το πλασέ για να διαμορφώσει το τελικό σκορ.

Παναθηναϊκός (Γιοβάνοβιτς): Διούδης, Κώτσιρας, Βέλεθ (76’ λ.τρ. Σάρλια), Πούγγουρας, Χουάνκαρ, Χατζηγιοβάνης (63’ Παλάσιος), Ρούμπεν, Αλεξανδρόπουλος (76’ Μαουρίσιο), Βιτάλ, Καρλίτος (70’ Λούντκβιστ), Ιωαννίδης (70’ Μακέντα).

ΝΠΣ Βόλος (Αμπασκάλ): Κλέιμαν, Πουρίτα, Ρομέρο (46’ Γκιουλέν), Γκρίλο, Φεράρι, Ρεγκατέν (74’ Σοάρες), Τσοκάνης, Ροσέρο (46’ Μπαριέντος), Φερνάντες (74’ Τερεζίου), Μπαρτόλο, Φαν Φέερτ (74’ Βοϊτκόφσκι).

Προηγούμενο άρθροΦωτιά στο Κιλκίς – Μαίνεται το μέτωπο – Ενισχύθηκαν οι δυνάμεις της πυροσβεστικής
Επόμενο άρθροΠειθαρχικές ευθύνες στους δικηγόρους που παραβιάζουν τα υγειονομικά μέτρα