Προκαταρκτική εξέταση ζήτησε η εισαγγελέας υπηρεσίας για το θέμα της επίθεσης σκύλου το απόγευμα της Δευτέρας στη Ν. Ιωνία, κατά πατέρα και γιου που είχαν βγάλει βόλτα το σκύλο τους, με αποτέλεσμα να προκαλέσει σωματικές βλάβες τόσο στους ίδιους, όσο και στο ζώο τους.
Η 44χρονη ιδιοκτήτρια του σκύλου, που βγήκε από το σπίτι και επιτέθηκε κατά των δύο ατόμων, οδηγήθηκε χθες στoν εισαγγελέα και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερη, μέχρι να συμπληρωθεί η δικογραφία με ιατρικές βεβαιώσεις των δύο θυμάτων, κτηνιάτρου για το ζώο τους στο οποίο επιτέθηκε το άλλο σκυλί και βεβαίωση κτηνιάτρου για τον εμβολιασμό ή όχι του πρώτου σκύλου.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι η ιδιοκτήτρια του σκύλου κατέθεσε ότι την πόρτα άνοιξε το μικρό παιδί της, με αποτέλεσμα να βγει έξω ο σκύλος και να επιτεθεί στους διερχόμενους.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα δήλωσε ότι ο σκύλος της έχει κάνει αντιλυσσικό εμβόλιο, χωρίς όμως να προσκομίσει βιβλιάριο υγείας που το αποδεικνύει.
Όταν η δικογραφία συμπληρωθεί θα διαβιβαστεί στην Εισαγγελία και στη συνέχεια θα ασκηθούν διώξεις και θα οριστεί δικάσιμος για την υπόθεση.

Προηγούμενο άρθροSelf test – Ξεκίνησε η δωρεάν διάθεση τεσσάρων ακόμη, για τους μαθητές
Επόμενο άρθροΗ ρύπανση του αέρα συνδέεται με σχεδόν έξι εκατομμύρια πρόωρους τοκετούς ετησίως στον κόσμο