Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 30 Σεπτεμβρίου 2021, 08:54

Με στόχο τη νίκη που θα τον καταστήσει φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League, ο Ολυμπιακός φιλοξενείται σήμερα στις 19:45 (Cosmote Sport 3) από την Φενερμπαχτσέ, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της διοργάνωσης.

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν αντιμετωπίζει σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα και θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, επιχειρώντας κατ΄ αρχάς να διαφυλάξει το «μηδέν» στην άμυνα και να εκμεταλλευθεί την ποιότητα που διαθέτει η ομάδα στον μεσοεπιθετικό τομέα.

Σε ό,τι αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι ο Πορτογάλος τεχνικός φέρεται να είναι σε δίλημμα για δύο θέσεις της ενδεκάδας.

Σε περίπτωση που αγωνιστεί ο Κούντε αντί του τραυματία Εμβιλά, τότε ο ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί σε σχηματισμό 4-3-3, ενώ εάν πάρει φανέλα βασικού ο Αγκιμπού Καμαρά, τότε το σύστημα των Πειραιωτών θα είναι 4-2-3-1.

Αυτό είναι το πρώτο ερωτηματικό για τον Μαρτίνς, ενώ το δεύτερο αφορά στο αν θα ξεκινήσει με τον Ονιεκούρου ή τον Βαλμπουενά στα εξτρέμ.

Την αποστολή του Ολυμπιακού συμπληρώνουν οι Τζολάκης, Καραργύρης, Λαλά, Ανδρούτσος, Παπαδόπουλος, Ο. Μπα, Μάρκοβιτς, Σουρλής, Ονιεκουρού, Λόπες, Βαλμπουενά, Βρουσάι και Ελ Αραμπί.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Ισπανός Αλεχάντρο Ερνάντεθ, ο οποίος θα έχει βοηθούς τους συμπατριώτες του Χοσέ Ναράνχο και Τεόντορο Σομπρίνο. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Σέζαρ Σότο Γράδο, ενώ στο VAR θα βρίσκονται οι επίσης, Ισπανοί Μπούργος και Φερνάντεθ.

Στον άλλο αγώνα του 4ου ομίλου, η Αντβέρπ θα υποδεχθεί την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, σε μία αναμέτρηση ανοικτή σε κάθε αποτέλεσμα.


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 30 Σεπτεμβρίου 2021, 09:09

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΣοκ – Γρονθοκόπησε άγρια τη σύζυγό του μέσα σε ταξί στο κέντρο της Αθήνας
Επόμενο άρθροΕπίθεση με βιτριόλι: Εφτασε στο δικαστήριο η Ιωάννα για να καταθέσει