Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 8 Οκτωβρίου 2021, 22:33

Ο Λιονέλ Μέσι είναι το μεγάλο φαβορί και γα την εφετινή «Χρυσή Μπάλα», μετά τις 30 υποψηφιότητες που έδωσε στη δημοσιότητα το France Football την Παρασκευή (08/10), όντας εντός της λίστας για 15η φορά στην τεράστια καριέρα του, στην οποία διεκδικεί το 7ο βραβείο του.

Ο ίδιος πάντως υποδέχθηκε με ταπεινότητα την υποψηφιότητά του, τονίζοντας πως οι Νεϊμάρ, Κιλιάν Μπαπέ, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και Καρίμ Μπενζεμά θα μπορούσαν να είναι οι νικητές του εφετινού βραβείου της «Χρυσής Μπάλας».

«Υπάρχουν παίκτες που είχαν σπουδαία σεζόν. Στην ομάδα μου υπάρχουν δύο που θα τους ψήφιζα με ευκολία, ο Νεϊμάρ και ο Κιλιάν Μπαπέ. Και μετά ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, που είχε μια σπουδαία σεζόν και ο Καρίμ Μπενζεμά, ο οποίος ήταν εξαιρετικός» τόνισε αρχικά ο Αργεντινός άσος σε συνέντευξή του στο France Football που προδημοσιεύτηκε την Παρασκευή (08/10), προσθέτοντας:

«Αυτήν τη στιγμή, διοργανώσεις όπως το Champions Leagueκαι ή το Copa America και το Euro αυξάνουν τους πόντους σου για τη νίκη στη Χρυσή Μπάλα. Προηγουμένως, ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο προέκυπτε από το γήπεδο, όμως τώρα από τους τίτλους».


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 8 Οκτωβρίου 2021, 22:37

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΜώραλης – Ο Πειραιάς δικαιούται ένα σύγχρονο, ασφαλές και λειτουργικό Δικαστικό Μέγαρο
Επόμενο άρθροΠέταξαν μπογιές στο γραφείο της Άννας Ευθυμίου – «Θρασύδειλη επίθεση»