Όλα ξεκίνησαν στη λεωφόρο Θηβών όταν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ εντόπισαν ένα λευκό αυτοκίνητο με τρεις επιβαίνοντες, το οποίο θεωρήθηκε ύποπτο.

Έκαναν σήμα στον οδηγό να σταματήσει ώστε να προβούν σε έλεγχο. Εκείνος, όμως, δεν συμμορφώθηκε με την υπόδειξη και ανέπτυξε ταχύτητα, επιχειρώντας να διαφύγει. Ακολούθησε καταδίωξη που συνεχίστηκε στο Χαϊδάρι και κατέληξε στην οδό Ελπίδος στο Πέραμα.

Ο οδηγός του οχήματος, επιχειρώντας να διαφύγει, έριξε το αυτοκίνητο πάνω σε μηχανές της ΔΙΑΣ αλλά και σταθμευμένα αυτοκίνητα. Κατά τη διάρκεια της καταδίωξης, οι αστυνομικοί άνοιξαν πυρ, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ο οδηγός του ύποπτου οχήματος.

Καταδίωξη στο Πέραμα: Συνελήφθησαν αστυνομικοί για ανθρωποκτονία
Καταδίωξη στο Πέραμα: Συνελήφθησαν αστυνομικοί για ανθρωποκτονία
Σταθμευμένα οχήματα υπέστησαν υλικές ζημιές από τη πρόσκρουση του λευκού αυτοκινήτου, ενώ -σύμφωνα με πληροφορίες- φέρουν σημάδια από σφαίρες.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο που ακολουθεί, γερανός απομάκρυνε τις μηχανές της ΔΙ.ΑΣ. από το Πέραμα μετά την καταδίωξη. Σε εξέλιξη η έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του τρίτου ατόμου που βρισκόταν στο λευκό αυτοκίνητο.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες έπεσαν πυροβολισμοί σε καταδίωξη στην Αθήνα, με έναν τραυματία.

Προηγούμενο άρθροΜαρία Θέμελη. Βραβεύτηκε η πρωτοπόρος γιατρός που «νικά» τον καρκίνο Πηγή: medlabnews.gr iatrikanea https://medlabgr.blogspot.com/2021/05/maria-themeli-brabeutike-i-protoporos-giatros-.html#ixzz7A8efoMie
Επόμενο άρθροΟ Σταύρος Νιάρχος χέρι – χέρι με τη Ντάσα Ζούκοβα στην Μητρόπολη