Προσπάθησε ο Βόλος απέναντι στην ΑΕΚ, ήταν πολύ καλός στα πρώτα 40 λεπτά, χάνοντας πέναλτι στο 40’ με τον Ρεγκατίν, στη συνέχεια δέχθηκε δύο γκολ από τους Ανσαριφάρντ και Τσούμπερ, πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου, μείωσε στο 79’ με αυτογκόλ του Βράνιες, για να δεχθεί τρίτο τέρμα στο ένατο λεπτό των καθυστερήσεων και να χάσει με 3-1 στο Πανθεσσαλικό.Βεβαίως,αν ο Βόλος έκανε το 1-0 με το πέναλτι που χάθηκε,ίσως η εξέλιξη να ήταν διαφορετική.Ωστόσο,σε έναν ακόμα αγώνα,η ομάδα του Βόλου έδειξε ότι με το ποδόσφαιρο που παίζει,πάντα για τη νίκη,προσφέρει πλούσιο θέαμα στους θεατές.

Διαιτητής: Τζοβάρας (Φθιώτιδας)
Βοηθοί: Μωυσιάδης (Ηπείρου), Φωτόπουλος (Αθήνας)
4ος διαιτητής: Γρατσάνης (Τρικάλων)
Κίτρινες: Ρομέρο, Φεράρι, Γκρίλο-Λε Ταλέκ.

Οι συνθέσεις:

ΒΟΛΟΣ: Κλέιμαν, Πουρίτα (45’ λ.τρ. Ρινέρ), Φεράρι, Γκρίλο, Ρομέρο, Τσοκάνης, Φερνάντες, Μπαριέντος (77’ Νίνης), Ρεγκατίν (68’ Ροσέρο), Μπαρτόλο, Φαν Βέερτ.
ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Μοχαμάντι, Ρότα, Βράνιες, Μήτογλου, Σιμόες (68’ Σάκχοφ), Σιμάνσκι, Μάνταλος (65’ Λε Ταλέκ), Άμπραματ (91’ Χατζισαφί), Ζούμπερ, Ανσαριφάρντ (65’ Γκαρσία).

 

Προηγούμενο άρθροΓάμος Φίλιππου Γλύξμπουργκ – Nina Flohr στη Μητρόπολη: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την λαμπερή τελετή
Επόμενο άρθροΚαταδίωξη στο Πέραμα – Έκρυθμη η κατάσταση στον Ασπρόπυργο – Ρομά έκλεισαν την Αττική Οδό – Πετροπόλεμος με την Αστυνομία