Στο Βόλο βρέθηκε την Παρασκευή ο πρώην Αν. Υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, προσκεκλημένος της ομάδας μελών ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Νέας Ιωνίας.Πραγματοποίησε ομιλία στον πολυχώρο Τσαλαπάτα ( αίθουσα «Ergon»)με θέμα: Δημόσιο Χρήμα & Διαπλοκή -Οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ”. Ο Υπουργός επιτέθηκε στην Κυβέρνηση της ΝΔ λέγοντας πως έδωσε 8 δις ευρώ σε απευθείας αναθέσεις την εποχή του κορωνοϊού, ενώ τόνισε πως ο ΣΥΡΙΖΑ εκπροσωπεί το 70 – 80% της κοινωνίας και κάλεσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να κάνει εκλογές, αφού είναι τόσο άνετος, όπως είπε χαρακτηριστικά.

Ακόμη ο κ. Πολάκης υπογράμμισε πως το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ είναι ξεκάθαρο για τη χώρα και περιλαμβάνει:”τη δημιουργία μιας τράπεζας στα χέρια του δημοσίου. Θέλουμε ένα ισχυρό κοινωνικό κράτος με ένα σύστημα υγείας που θα το πάρουμε πάλι τραυματισμένο. Χρειαζόμαστε άλλου τύπου δημόσια παιδεία χωρίς τα deals της κ. Κεραμέως που άφησε χιλιάδες παιδιά εκτός σχολών και τα στέλνει στους σχολάρχες. Χρειαζόμαστε σε βάθος παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας, με στήριξη της μικρομεσαίας επιχείρησης με ένα καινούργιο και δίκαιο φορολογικό σύστημα που θα ανακουφίζει τα ανώτερα μεσαία στρώματα που μας εκδικήθηκαν και διαφορετική λειτουργία κράτους γιατί το στεγνό επιτελικό κράτος της διαπλοκής που στήνει ο Μητσοτάκης δεν εγγυάται παραγωγική ανασυγκρότηση, αλλά τον πλουτισμό ορισμένων. Επίσης, χρειαζόμαστε βαθιές τομές στη δικαιοσύνη. Αυτή η χώρα χρεοκόπησε γιατί η δικαιοσύνη της δεν λειτούργησε σωστά”,ανέφερε ο κ.Πολάκης.

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρόν φίλοι και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, ο Βουλευτής Μαγνησίας Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος, η Μαρίνα Χρυσοβελώνη, ενώ δεν ήταν παρών ο συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας κ. Ματθαίος Δραμητινός.

Προηγούμενο άρθροΚοροναϊός – Στη δημοσιότητα το ΦΕΚ με τα νέα περιοριστικά μέτρα για τους ανεμβολίαστους
Επόμενο άρθροSuper League 2: Η ώρα της σέντρας έφτασε