Σε φυλάκιση 18 μηνών καταδικάστηκε ερήμην ένας 37χρονος ιδιοκτήτης συνεργείου αυτοκινήτων στον Βόλο, που κρίθηκε ένοχος για υπεξαίρεση…….αυτοκινήτου.
Συγκεκριμένα,ένα συνεργείο αυτοκινήτων ανέλαβε στις 2 Απριλίου 2019, την υποχρέωση επισκευής ενός αυτοκινήτου μάρκας BMW 318,αντί 1482 ευρώ.
Ο κατηγορούμενος 37 χρονών, ως ιδιοκτήτης συνεργείου, πήρε το αυτοκίνητο να το επισκευάσει, αλλά δεν το επισκεύασε, ούτε το επέστρεψε στον ιδιοκτήτη του.
Ο 43χρονος μηνυτής κατέθεσε στο Δικαστήριο ότι του τηλεφώνησε ο κατηγορούμενος την Παρασκευή, ενόψει του Δικαστηρίου και του είπε ότι θα παρουσιαζόταν στη δίκη και θα του έφερνε και το αυτοκίνητο. Ωστόσο, ούτε παρουσιάστηκε στο Δικαστήριο, ούτε το αυτοκίνητο έφερε.
Τελικά ο κατηγορούμενος καταδικάστηκε σε φυλάκιση 18 μηνών και χρηματική ποινή 360 ημερησίων μονάδων προς 1 € τη μονάδα, που αν δεν καταβάλει θα εκτίσει ποινή φυλάκισης επιπλέον 60 ημερών.

Προηγούμενο άρθροΚοροναϊός – Εφιαλτική πρόβλεψη για 20.000 κρούσματα τον Φεβρουάριο – Τρίτη δόση στο 4μηνο προτείνουν οι ειδικοί
Επόμενο άρθροThe Miss Globe 2021: Η Βρισηίδα Ανδριώτου έκτη στον κόσμο στον παγκόσμιο διαγωνισμό ομορφιάς