Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 12 Νοεμβρίου 2021, 18:13

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στη Ρωσία τη Ζενίτ (Novasports Prime). Οι «ερυθρόλευκοι» αναζητούν την έβδομη νίκη τους στη διοργάνωση σε ένα παιχνίδι στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας.

Δυναμικό ήταν το ξεκίνημα του αγώνα με τη Ζενίτ να παίρνει κεφάλι στο σκορ και τον Ολυμπιακό, που παρουσιάστηκε χωρίς μεγάλη συγκέντρωση στην άμυνα να προσπαθεί να μειώσει. Ο Γουόλκαπ με 12 πόντους στο δεκάλεπτο κράτησε τον Ολυμπιακό, ο οποίος πήρε πόντους και από τους Φαλ, Βεζένκοφ και Ντόρσει. Οι Ρώσοι είχαν πλουραλισμό επιθετικά και έκλεισαν την περίοδο στο +3 (25-22) με τρίποντο του Ζαχάροφ.

Ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να περιορίσει τη Ζενίτ, επιλέγοντας κατά κύριο λόγο άμυνες με αλλαγές. Η Ζενίτ προηγήθηκε με 7 (29-22 και 41-34) έχοντας πρωταγωνιστή τον Φράνκαμπ που σκόραρε ακατάπαυστα από το τρίποντο. Λαρεντζάκης, Σλούκας, Μάρτιν, Φαλ και Πρίντεζης συνεισέφεραν στην καλή επιθετική συγκομιδή του Ολυμπιακού, ο οποίος με κάρφωνα του ΜακΚίσικ στην τελευταία επίθεση πριν το ημίχρονο βρέθηκε στο -6 (49-43).

Τα δεκάλεπτα: 25-22, 49-43.


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 12 Νοεμβρίου 2021, 20:15

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΘεσσαλονίκη – Νέος συναγερμός στο ΑΠΘ – Κρούσματα στις φοιτητικές εστίες
Επόμενο άρθροΚοροναϊός – Η πανδημία σφυροκοπά την Ευρώπη – Νέα μέτρα στην Ελλάδα – Επέστρεψε ο εφιάλτης του lockdown