Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 16 Νοεμβρίου 2021, 00:17

Αλλαγή κλίματος παρατηρείται για τον ομοσπονδιακό προπονητή της Εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου, Τζον  Φαν´τ Σιπ, όσον αφορά στην παραμονή του στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα της «γαλανόλευκης».

Οι πιθανότητες παραμονής ήταν αυξημένες πριν από τα παιχνίδια με την Ισπανία και το Κόσοβο, ωστόσο στην ΕΠΟ υπάρχει μεγάλος προβληματισμός από τη διαρκή αστάθεια της ομάδας και το ποδόσφαιρο που δεν μετουσιώνεται σε αποτελέσματα.

Η Εθνική τελείωσε με 2-4-2 στον όμιλο, 8-8 γκολ και εξίσου ασταθή εικόνα με τους αριθμούς απόδοση στο γήπεδο. Ο Φαν´τ Σιπ είχε αρκετούς υποστηρικτές εντός των τειχών, ιδιαίτερα από τους ποδοσφαιριστές, ωστόσο στο πάρκο Γουδή υπαρχουν πλέον και αντίθετες γνώμες.

Μέσα στην εβδομάδα θα έχουν καταλήξει στην τελική τους απόφαση, με το μέλλον του Ολλανδού να κρίνεται αμφίβολο πλέον.

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε η «Δίκη στο Open» ο Φαν Σιπ δεν πρόκειται να παραμείνει στη θέση του, καθώς η πλειοψηφία των μελών της ΕΕ της ΕΠΟ δεν εκφράζει ικανοποίηση για τη θητεία του Ολλανδού τεχνικού. 

Σε περίπτωση που αντικατασταθεί ο Ολλανδός ο αντικαταστάτης του θα είναι ξένος.  


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 16 Νοεμβρίου 2021, 00:22

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΘεσσαλονίκη – Αύξηση 10%-12% στον αριθμό των μετακινήσεων και 15%-25% στο μέσο χρόνο διαδρομής στην πόλη
Επόμενο άρθροΝικήτας Κακλαμάνης στο MEGA – Ακόμα και αν φύγει η πανδημία, ο κοροναϊός θα μείνει όπως η εποχική γρίπη