Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 18 Νοεμβρίου 2021, 19:13

Ημέρα εξελίξεων είναι η σημερινή σχετικά με το θέμα του προπονητή της Εθνικής Ελλάδας.

Το συμβόλαιο του Τζον Φαν’τ Σχιπ ολοκληρώθηκε και πλέον θα πρέπει να παρθεί η απόφαση για το αν η πλευρά της ΕΠΟ επιθυμεί να συνεχίζει να συνεργάζεται με τον Ολλανδό τεχνικό, αλλά και το αν υπάρχει πρόσφορο έδαφος να συμβεί κάτι τέτοιο όσον αφορά και στο οικονομικό σκέλος μίας νέας συμφωνίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, ο τεχνικός διευθυντής των Εθνικών ομάδων, Κώστας Κωνσταντινίδης, συναντήθηκε νωρίτερα σήμερα με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Παναγιώτης Δημητρίου.

Οι δύο άνδρες θέλησαν να συζητήσουν από κοντά τι ακριβώς θα γίνει με το θέμα του προπονητή της Εθνικής ομάδας και αν θα συνεχίσει η ΕΠΟ να συνεργάζεται με τον Τζον Φαν’τ Σχιπ ή αν θα επιλεγεί άλλος τεχνικός για να αναλάβει τις τύχες της «γαλανόλευκης».

Δεν είναι μόνο η εισήγηση από την πλευρά Κωνσταντινίδη-Φύσσα για την άκρη του πάγκου, αλλά και οι συσχετισμοί εντός της εκτελεστικής, η οποία θα κληθεί να επισημοποιήσει την πρόταση που θα έρθει προς ψήφιση, σε έναν επιπλέον λόγο που συναντήθηκαν σήμερα Δημητρίου-Κωνσταντινίδης.

Τα δεδομένα και μετά από αυτό το ραντεβού παραμένουν ρευστά καθώς δεν έχει γίνει ακόμα ξεκάθαρο αν ο Φαν’τ Σχιπ θα συνεχίσει να εργάζεται για την Εθνική Ελλάδας ή όχι, σε μία εβδομάδα εξελίξεων στο θέμα του προπονητή της Εθνικής μας ομάδας.

Πάντως το συμβόλαιο του Ολλανδού με την ΕΠΟ ολοκληρώνεται στα τέλη του έτους και υπάρχει χρόνος τόσο για να πάρει η ομοσπονδία την απόφαση της όσο και για να έχει επιπλέον επαφές με τον ίδιο πριν καταλήξει.

 


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 18 Νοεμβρίου 2021, 19:17

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΗ Ρεάλ Μαδρίτης θα λάβει επιπλέον 225 εκατ. ευρώ για την ανακαίνιση του γηπέδου
Επόμενο άρθροΣυντριβή F-16 – Επικοινωνία Σακελλαροπούλου – Παναγιωτόπουλου