Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 22 Νοεμβρίου 2021, 17:17

Ο Ιωνικός έχασε δύο βαθμούς στον σαββατιάτικο αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης (1-1) για την 10η αγωνιστική της Super League, ωστόσο «χάνει» και δύο παίκτες, λόγω προβλημάτων τραυματισμού. Η «κυανόλευκη» ΠΑΕ γνωστοποίησε ότι ο Ντιντιέρ Ντελγκάδο υπέστη ρήξη αχιλλείου τένοντα και υποβλήθηκε το μεσημέρι σε επιτυχή χειρουργική επέμβαση, με αποτέλεσμα να εκτιμάται ότι θα μείνει εκτός δράσης για τρεις μήνες.

Στο μεταξύ, ο Ροτζέριο Τουράμ, ο οποίος «άνοιξε το σκορ» στο 14ο λεπτό της αναμέτρησης με τους Αρκάδες στο γήπεδο της Νεάπολης και αντικαταστάθηκε στο 33΄, υποβλήθηκε σε εξετάσεις που έδειξαν ότι έχει υποστεί θλάση δευτέρου βαθμού στους οπίσθιους μηριαίους.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ιωνικός έχει ως εξής:

«Η ΠΑΕ Ιωνικός ενημερώνει πως ο Ροτζέριο Τουράμ υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία στο Ιατρικό Κέντρο Παλαιού Φαλήρου, υπό την εποπτεία του γιατρού της ομάδας μας Χρήστου Δάρα, και διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί θλάση δευτέρου βαθμού στους οπίσθιους μηριαίους.

Την Τετάρτη (24/11), θα υποβληθεί σε PRP για την γρηγορότερη και ασφαλέστερη επάνοδο του στους αγωνιστικούς χώρους και άμεσα θα ξεκινήσει θεραπεία.

Επίσης, μετά από εξέταση, διαπιστώθηκε πως ο Ντιντιέρ Ντελγκάδο υπέστη ρήξη αχιλλείου τένοντα. Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, υποβλήθηκε σήμερα Δευτέρα (22/11) το μεσημέρι σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση στο Ιατρικό Κέντρο Παλαιού Φαλήρου από τον γιατρό της ομάδας μας Χρήστο Δάρα και η επάνοδος του υπολογίζεται σε τρεις μήνες.

Η ΠΑΕ Ιωνικός, βρίσκεται δίπλα και στους δύο ποδοσφαιριστές της ομάδας και τους εύχεται περαστικά και γρήγορη επάνοδο στους αγωνιστικούς χώρους!».


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 22 Νοεμβρίου 2021, 17:19

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΓλυκά Νερά – Νέο ανατριχιαστικό βίντεο από το κινητό του συζυγοκτόνου – Η χαμογελαστή Καρολάιν
Επόμενο άρθροΤσίπρας – Αρνητής της πραγματικότητας ο Μητσοτάκης – Λέει για την ακρίβεια ότι και για την πανδημία