Ο Παναιτωλικός πήρε κεφάλι στο σκορ μόλις στο 3ο λεπτό, στην πρώτη τελική του παιχνιδιού. Ο Μόρσεϊ υποδέχθηκε όμορφα την τελική προσπάθεια στα αριστερά, συνέκλινε προς τον άξονα και έκανε το δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα.Ο Βόλος απάντησε άμεσα στην πρώτη τελική του. Ο Ρεγκατέν με πανέμορφη απευθείας εκτέλεση φάουλ εκτέλεσε τον Μελίσσα στη δεξιά του γωνία, φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσια στο 7ο λεπτό.Ο Παναιτωλικός πήρε εκ νέου το προβάδισμα στο σκορ στο 33ο λεπτό. Ο Μόρσεϊ είδε από τα αριστερά την κίνηση του Χουχούμη, αυτός έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Καρέλης με ωραία κεφαλιά ψαράκι την έστειλε στα δίχτυα.Στο δεύτερο ημίχρονο δημιουργήθηκαν ελάχιστες καλές φάσεις, με τον Παναιτωλικό να διατηρεί το προβάδισμα μέχρι το τελευταίο σφύριγμα της λήξης χωρίς να κινδυνέψει ιδιαίτερα.

Οι συνθέσεις:

ΒΟΛΟΣ: Κλέιμαν, Ρομέρο, Ρινέρ (50’ Βοϊτκόφκσι), Γκρίλο, Φεράρι, Ρεγκατίν, Σοάρες (77’ Νίνης), Μπαρτόλο, Ορόζ (77’ Τσοκάνης), Ροσέρο (66’ Τερεζίου), Φαν Βέερτ.
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Μελίσσας, Αποστολάκης, Αντούνες, Βργκοτς, Χουχούμης, Τσιγγάρας, Φλόρες, Μπαρμπόσα (64’ Ντουάρτε), Μόρσεϊ, Μεντόσα (74’ Λούι), Καρέλης (85’ Βέργος).

Προηγούμενο άρθροΚαιρός – Νέες βροχές και καταιγίδες την Κυριακή, τοπικά ισχυρές – Ποιες περιοχές θα πληγούν
Επόμενο άρθροΕκλογές ΚΙΝΑΛ – Ανοίγει η κάλπη για την επόμενη ημέρα – Τα μηνύματα των υποψηφίων – Πού και πώς θα ψηφίσουν οι φίλοι του κόμματος