Ένταση δημιουργήθηκε για ακόμα μία φορά στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Βόλου με πρωταγωνιστές τον επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας Ιάσονα Αποστολάκη και το δήμαρχο Αχιλλέα Μπέο να του απαντά σε έντονο ύφος για το θέμα του νέου κυκλικού κόμβου στη Νέα Ιωνία.

«Σε φύτεψε εκεί ο ΣΥΡΙΖΑ και σου βρήκε μία δουλειά. Εδώ μιλάμε για την εξέλιξη της πόλης. Άσε μας ρε Αποστολάκη, που θα ασχολούμαστε μαζί του. Δεν ξέρεις καν τι σημαίνει μελέτη. Για το μόνο που είσαι καλός είναι να μας πεις μόλις σου τελειώσουν οι μαρκαδόροι να σου πάρουμε άλλους να ζωγραφίζεις την πόλη. Γελοιοποιείς και όσους σε στήριξαν. Σταμάτα, είσαι άσχετος» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Μπέος.

Ο κ. Αποστολάκης προσπάθησε να απαντήσει, ο δήμαρχος τον είπε νούμερο που δεν έχει δικαίωνα να μιλάει και είπε στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου να του κλείσει το μικρόφωνο,δηλαδή………δημοκρατικές διαδικασίες.

Με αφορμή το θέμα της οδού Καραμπατζάκη με την οδό Λαρίσης που έθεσε ο επικεφαλής της ΛΑΣ, ο δήμαρχος είπε ότι η Δημοτική Αρχή δεν λειτουργεί με βάση τα συμφέροντα μερικών επιχειρήσεων, ενώ κρίθηκε απαραίτητο από συγκοινωνιολόγους ότι η νησίδα πρέπει να κλείσει για λόγους ασφαλείας.

Σε ερώτηση της ΛΑΣ για τις πρωτοβουλίες που πρέπει να  λάβει η Δημοτική Αρχή για το Νοσοκομείο Βόλου, ο δήμαρχος είπε στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου που τη διάβασε να τη σκίσει(πάλι οι δημοκρατικές διαδικασίες στο προσκήνιο)και να μη δοθεί καμία απάντηση.

«Ποτέ δεν συγκρουστήκατε με αυτή την πολιτική και στρίβετε δια της υπεκφυγής. θα έπρεπε να είστε μπροστά για να διεκδικήσετε για την υγεία και τη ζωή», τόνισε ο εκπρόσωπος της ΛΑΣ.

Στην ερώτηση της ΛΑΣ για τα αδέσποτα, ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας Απ. Βεργής – Ζαρκάδας τόνισε ότι ο Δήμος ξόδεψε 160.000 € για τα αδέσποτα, εκτός από τα προγράμματα που απορρόφησε.

Ο δήμαρχος είπε στον επικεφαλής της ΛΑΣ ότι υπάρχουν πιο σοβαρά θέματα να ασχοληθεί ο Δήμος και αν γίνουν εκλογές, δεν θα πάρει ούτε το 3% αν συνεχίσει έτσι(ικανότητα μελλοντολόγου-προβλεψιολόγου).

Συμπέρασμα:Από την πόλη έρχομαι και στην κορφή………ο,τι του φανεί του λωλοστεφανή,του πεζοδρομίου!!!!!!!

Προηγούμενο άρθροΚοροναϊός – Πιστοποιητικό νόσησης διάρκειας τριών μηνών – Η ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας
Επόμενο άρθρο«Έχω βελτιώσει την απόδοσή μου, την αντοχή και την επιμονή μου»