Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 13 Δεκεμβρίου 2021, 14:54

Σε «κάζο» εξελίχθηκε η κλήρωση για τη φάση των «16» του Champions League, η οποία επαναλαμβάνεται στις 16:00 ώρα Ελλάδας, μετά την αντίδραση της πλειοψηφίας.

Συγκεκριμένα, το σοβαρό λάθος έγινε όταν η Βιγιαρεάλ κληρώθηκε με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ οι δυο τους είχαν τεθεί αντιμέτωπες στη φάση των ομίλων. Το μπαλάκι των «κόκκινων διαβόλων» αφαιρέθηκε, και έτσι λίγο μετά οι Ισπανοί κληρώθηκαν με τη Μάντσεστερ Σίτι.

Ωστόσο, το μπαλάκι της Γιουνάιτεντ δεν ξαναμπήκε στην κληρωτίδα, κάτι που σημαίνει πως στις επόμενες κληρώσεις και στα ζευγάρια που ανέδειξε των Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπάγερν Μονάχου και Λίβερπουλ – Σάλτσμπουργκ, η επιλογή του συλλόγου του Μάντσεστερ δεν βρισκόταν στους υποψήφιους αντιπάλους!

Και, κάπως έτσι, η κλήρωση έβγαλε το ντέρμπι Μέσι – Ρονάλντο.

Έπειτα από πιέσεις των εμπλεκόμενων συλλόγων προς την UEFA για διόρθωση του λάθους -εκτός από τη Ρεάλ- αποφασίστηκε η επανάληψης της διαδικασίας για τα ζευγάρια της πρώτης φάσης των νοκ άουτ στις 16:00 ώρα Ελλάδας.

Από την πλευρά της, η Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία κάνει λόγο για «τεχνικό πρόβλημα» προκειμένου να καλύψει τα… ακάλυπτα.

 

 


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 13 Δεκεμβρίου 2021, 15:19

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΣπίρτζης- Tα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Θεσσαλονίκη λειτουργούν κανονικά
Επόμενο άρθροΚεφαλονιά-Eνιαία φορολογική αντιμετώπιση όλων των νησιών ζητάει ο Δήμαρχος Αργοστολίου