Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 16 Δεκεμβρίου 2021, 13:54

Ξανά «ερυθρόλευκος», έπειτα από επτά χρόνια, αναμένεται να γίνει ο Κώστας Μανωλάς, ο οποίος βρίσκεται στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού και το μόνο που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση των Πειραιωτών.

Από χθες Τετάρτη, η φημολογία που επικρατούσε στα ιταλικά μέσα ότι το ταξίδι του Μανωλά στην Ελλάδα δεν αφορούσε κάποιο «προσωπικό ζήτημα» , επιβεβαιώνεται με την πληροφορία που «έσκασε» για την μεγάλη επιστροφή του 31χρονου αμυντικού στο Λιμάνι. 

Στις ερυθρόλευκες τάξεις υπάρχει υπέρμετρος ενθουσιασμός, με την Θύρα 7, μέσω της σελίδας της στο facebook, να καλεί τον κόσμο στην Πλατεία Αλεξάνδρας, για την υποδοχή στον «Έλληνα παικταρά», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Το εκ νέου φλερτ Μανωλά- Ολυμπιακού είχε ξεκινήσει ήδη από το καλοκαίρι, με το deal να χαλάει τελευταία στιγμή. Όμως με διαφορά λίγων μηνών ο Κώστας Μανωλάς επιστρέφει στο… Λιμάνι του

Ο έμπειρος αμυντικός είχε πωληθεί το 2014 στη Ρόμα έναντι σχεδόν 15 εκατ. ευρώ και μετά την… περιπέτειά του στα ιταλικά γήπεδα, επιστρέφει στην Ελλάδα για να αγωνιστεί ξανά στους Πειραιώτες. 

Τη φετινή σεζόν εξάλλου αγωνίστηκε ελάχιστα με τη Νάπολι, η οποία έψαχνε τρόπο για να απαλλαγεί από το βαρύ συμβόλαιό του, το οποίο άγγιζε συνολικά τα 4 εκατ. ευρώ ετησίως και είχε ισχύ για 2,5 χρόνια ακόμα. 


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 16 Δεκεμβρίου 2021, 13:55

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΗ αύξηση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης
Επόμενο άρθροΧιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού-Πρωτόγνωρες καταστάσεις | in.gr