Σε «παρεξήγηση» είχε αποδώσει το 20219 ο Στάθης Παναγιωτόπουλος την καταγγελία που είχε καταθέσει σε βάρος του η πρώην σύντροφός του, όταν έμαθε πως εκείνος δημοσίευσε φωτογραφίες από προσωπικές της στιγμές και τις διέρρευσε σε ιστοσελίδα πορνογραφικού περιεχομένου.

Σύμφωνα με το Star, στο υπόμνημα που είχε υποβάλει το 2019 ανέφερε ότι όλα ήταν προϊόν παρεξήγησης.

«Δεν αποδέχομαι την κατηγορία. Όλα είναι μια παρεξήγηση μεταξύ εμού και της μηνύτριας. Θα δώσω τα στοιχεία στο επόμενο στάδιο της ποινικής διαδικασίας» δήλωνε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος στο σχετικό υπόμνημα.

Ωστόσο, μετά τη δημοσιοποίηση της καταγγελίας εις βάρος του, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star Channel άλλαξε νομική γραμμή. «Μεταμελήθηκα ειλικρινά και δεν μπορώ παρά να ζητήσω για άλλη μια φορά συγγνώμη από τα βάθη της καρδιάς μου από το πρόσωπο που προσέβαλα» ανέφερε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος.

«Τι υπέροχος κ@λ@ς»

Στο μεταξύ, άλλη μια καταγγελία η οποία αφορά τον Στάθη Παναγιωτόπουλου έρχεται στο φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star Channel, μια γυναίκα, ελεύθερη επαγγελματίας η οποία δραστηριοποιείται στη Θεσσαλονίκη, επικοινώνησε με τον σταθμό για να μεταφέρει τη δική της εμπειρία.

«Η γυναίκα είναι πολύ γνωστή στη Θεσσαλονίκη και είναι οικογενειακή φίλη του Στάθη Παναγιωτόπουλου. Επικοινώνησε μας για να μας καταγγείλει αυτό ακριβώς που είπες, ότι την παρενοχλούσε με μηνύματα. “Δεν του έδωσα καμία αφορμή” μου είπε» τόνισε η δημοσιογράφος Τασούλα Παπανικολάου η οποία μετέδωσε το ρεπορτάζ και πρόσθεσε: «Η δική της παρενόχληση ξεκίνησε το 2017 με αυτό το μήνυμα που θα σας δείξουμε ευθύς αμέσως».

Όπως υπογράμμισε η δημοσιογράφος, την πρώτη λέξη του μηνύματος δεν μπορεί να τη διαβάσει γιατί είναι χυδαία. « …Με το μαγιό που φοράς. Θες να βρεθούμε; Τι υπέροχος κ…ς» φέρεται να έγραψε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, η κοπέλα δεν του απάντησε, θεωρώντας πως ο παρουσιαστής δεν θα σταματήσει. Το 2018 ο παρουσιαστής φέρεται να τής έστειλε: «Έλα από το σπίτι να σου μαγειρέψω και να σε περιποιηθώ».

Όπως υπογράμμισε η δημοσιογράφος, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος φέρεται να έστειλε τα συγκεκριμένα μηνύματα ενώ ήταν σε σχέση με τη γυναίκα η οποία τον έχει καταγγείλει για τη δημοσιοποίηση των προσωπικών τους στιγμών.

Το 2020, ο παρουσιαστής φέρεται να στέλνει ξανά μήνυμα στη γυναίκα και να γράφει: «Που είσαι, θέλω να σε ξεμοναχιάσω. Πρέπει να με καταλάβεις».

Ένα χρόνο μετά, ο παρουσιαστής φέρεται να έστειλε ξανά μήνυμα στην συγκεκριμένη γυναίκα να έγραψε: «Θα σου μιλήσω ειλικρινά γιατί φλέγομαι από επιθυμία εδώ και χρόνια. Ελπίζω να μην παρεξηγηθείς. Είσαι το μεγάλο μου απωθημένο. Χρόνια τώρα έχω … άπειρες φορές στο μπάνιο με την σκέψη σου. Μου αρέσεις πολύ με τα ρούχα που φοράς. Σκέφτομαι το κορμί σου με τα εσώρουχα που φοράς. Στείλε μου φωτογραφία με τα εσώρουχα».

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΕργασιακά – Μετά τα μνημόνια… νέος μεσαίωνας – Συνθήκες γαλέρας σε μεγάλες εταιρίες λιανεμπορίου
Επόμενο άρθροΣάλος με τον «Mr. Big»! Κατηγορείται ότι κακοποίησε δύο γυναίκες – Ο ίδιος μιλά για «συναινετικές συνευρέσεις»