Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 28 Δεκεμβρίου 2021, 14:29

Την τελευταία του πνοή άφησε τα ξημερώματα της Τρίτης, ο Ούγκο Μαραντόνα σε ηλικία  52 ετών καθώς υπέστη ανακοπή καρδιάς. Ο αδερφός του Ντιέγκο Μαραντόνα επίσης βετεράνος ποδοσφαιριστής, «έφυγε» από τη ζωή  στο σπίτι του, σε προάστιο της Νάπολης όπου διέμενε τα τελευταία χρόνια.

Ο 52χρονος Ούγκο, που ήταν ο μικρότερος από τα τρία αδέλφια που ακολούθησε  ποδοσφαιρική καριέρα, απεβίωσε επίσης από ανακοπή καρδιάς, 13 μήνες έπειτα από το θάνατο του διάσημου αδερφού του.

Ο Ούγκο Μαραντόνα, ξεκίνησε την καριέρα του όπως κι ο διάσημος αδελφός του στην Αρχεντίνος Τζούνιορς και το 1987 πήρε μεταγραφή στην Ιταλική  Άσκολι. Ακολούθησαν η Ράγιο Βαγεκάνο, η Ραπίντ Βιέννης και στη συνέχεια μικρότερες ομάδες (Ντεπόρτιβο Ιτάλια, Προγκρέσο, Φουτούρες, Αβίσπα Φουκουόκα,  Κονσαντόλε Σαπόρο και Τορόντο Ιταλία).

Ως  προπονητής εργάστηκε στην Πουέρτο Ρίκο Αϊλάντερς, στο USL των ΗΠΑ και στην Ιταλία σε διάφορες ακαδημίες ομάδων της Νάπολης.


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 28 Δεκεμβρίου 2021, 14:42

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΕΘΕΑΣ – Τι προτείνει επί του Στρατηγικού Σχεδιασμού της ΚΑΠ
Επόμενο άρθροΤυχερός παίκτης στα Φάρσαλα έπιασε 8/8 και κέρδισε 3.399 ευρώ με μόλις 1,5 ευρώ – Τι λέει ο ιδιοκτήτης του τυχερού πρακτορείου ΟΠΑΠ